Reklama

Reklama

Pretty Woman ČR a SR 2010

(relácia)
  • Česko Pretty Woman Česká a Slovenská republika 2010

Obsahy(1)

Pretty Woman Českej a Slovenskej republiky 2010 je netradičný projekt, ktorého zmyslom je oceniť ženský šarm, dôvtip, charizmu a eleganciu.  Súťaž Pretty Woman sa koná v Českej republike už po štvrtýkrát, na Slovensku začala svoju púť len v tomto roku. Finálovému večeru predchádzalo množstvo castingov a 10 semifinálových kôl v rôznych mestách oboch krajín, ktorých víťazky sa stretnú v boji o korunku Pretty Woman Českej a Slovenskej republiky práve dnes večer. Súťaž dáva jedinečnú možnosť predviesť svoju zrelú ženskú krásu dámam akéhokoľvek rodinného a sociálneho stavu, akejkoľvek výšky či hmotnosti - vo veku od 27 do 47 rokov. Zárukou skvelej zábavy a humoru s obrovským kusom ženského nadhľadu je moderátorka večera Halina Pawlowská. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (6)

Paity odpad!

všetky recenzie používateľa

Všechny podobné soutěže krásy u mě rozhodně nevítězí, tohle je něco, bez čeho bych se v úplném klidu obešel. ()

kinej odpad!

všetky recenzie používateľa

Viděl jsem asi 3 minuty. Déle to nešlo. Kdyby to měl být reprezentativní vzorek toho jak se češi baví, tak bychom snad zasloužili být vyhubeni pro zbytečnost. Tohle je absolutní dno nejen televitní zábavy, ale kultury vůbec. ()

Kokutek odpad!

všetky recenzie používateľa

Čumím na to...to je tedy trága...skřehotavá Šalina Obrovská, co si dělá jakoby srandu sama ze sebe, přitom je namyšlená jak tři prdele, neumí mluvit snad normálně česky. Háma, Markovič, Bočanová jako rádoby vtipní glosátoři si všichni skáčou do řeči a smějou sým vlastním "fórkům", naprostej chaos, scénky horší jak ze školní besídky, estrádní dno na úrovni dna a lá Bubílková. Hrůůůůůůůůůůza. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama