Reklama

Reklama

Cesta Jane Goodallovej

  • Česko Životní cesta Jane Goodallové (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Asi pred štvrťstoročím sa primatologička dr.Jane Goodallová rozhodla skončiť so svojou kariérou a venovať sa len jednému cieľu: záchrane našej planéty. Dokument režiséra Lorenza Knauera rozpráva nielen o jej súčasnom živote, živote protagonistky boja za ochranu životného prostredia, ale uvidíme ju aj v jej prirodzenom prostredí: v tanzánijskom národnom parku Gombe na brehu jazera Tanganjika, uprostred šimpanzov, ktorých výskumu zasvätila viac ako polovicu svojho života. Sledujeme ju aj na jej cestách po celom svete pri šírení svojej misie: Jane Goodallová je advokátkou nádeje na záchranu našej planéty. Na týchto cestách strávi až 300 dní do roka. "Cesta Jane Goodallovej" je portrétom ženy, ukrytej za svetoznámou tvárou, je to príbeh výnimočnej a fascinujúcej osobnosti našich čias. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

Mylouch 

všetky recenzie používateľa

Přehledná rekapitulace osobního a výzkumného života i celosvětové osvětové činnosti dnešní kouzelné babičky Jane. Dokument citlivě zpracovaný v duchu její práce, sledující nezištné cíle. Hezký dovětek k jejím knihám a filmům ()

Narciska 

všetky recenzie používateľa

Krásný dokument o úžasné ženě a naplnění její úchvatné vize. Krásná slova. Překrásná příroda. Harmonie přírody a člověka. ()

Reklama

Galéria (30)

Reklama

Reklama