Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pôvodná televízna inscenácia, konverzačná komédia zo súčasnosti o ľuďoch vo výskumnom ústave, ktorých prepálený varič nečakane prinúti preveriť vzájomné vzťahy. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (4)

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Spočiatku veľmi banálna zápletka s varičom sa postupne prepracuje ku konfliktom a intrigám na pracovisku. A ani to riešenie problému, ako sa bezbolestne zbaviť neschopného vedúceho pracovníka, nie je konečnou stanicou. Nakoniec aj ten Kvietik a Vášáryová sa tu objavili oprávnene, aspoň pozdvihli úroveň inscenácie o jednu hviezdu. –––– Prepálený varič! Čo sú to za idiotské nápady?! Čo sme na strednej škole? ()

Reklama

javlapippi 

všetky recenzie používateľa

"Vaše opravy sú blamáž a nie môj originál!" Zo života kancelárskych krýs v socialistickej byrokratickej ustanovizni zo samotných počiatkov doby informačnej. Pracovnú rutinu bez internetu a fejsbuku si spestrujú kávičkovaním, ohováraním, flirtovaním, rodinkárstvom a citovým vydieraním. Začína sa zhoreným varičom, pokračuje zlým prekladom a končí odchodmi do dôchodku a výmenami pozícií. Slušné. ()

Hombre8 

všetky recenzie používateľa

Tohle jako vzniklo proč? Mělo to poukázat na netáhla zašitá v kancelářích, samý inženýr, doktorka, profesorka a společné mají jen jedno. Místo aby něco dělali, tak spřádají intriky zabetonovávají se ve svých pozicích nefachčenků a zařizují to samé pro své známé a potomky. Opravdu komedie. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama