Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prevzaté divadelné predstavenie kabaretného žánru Divadla GunaGu, ktoré v skečoch a piesňach rekapituluje roky 1969-1989 v ČSSR. Táto nedávna história je videná už z istého nadhľadu v tónoch satirických aj nostalgických a v závere prináša aj určitý presah do súčasnosti. Hoci ide o tvorbu alternatívneho divadla svojou témou a žánrom môže komunikovať aj so širším obecenstvom. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (3)

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Pásmo skečí se táhne jako politické školení mužstva. Kdyby tato parodie vznikla v roce 1990, zasloužila by si plných 5 hvězdiček. S odstupem doby však mi trochu připomíná kopání do mrtvoly...zvláště pak, když jsem záznam viděl poprvé až letos (2012). ()

fugyx 

všetky recenzie používateľa

Podané s nadhľadom, to samozrejme, v osobitom duchu deväťdesiatych rokov. Hodné odvysielania v tento deň. Kompletné obsadenie: Peter Batthyany, Oľga Belešová, Beata Hileková, Daniela Chlapíková, Viliam Klimáček, Robert Maduna, Katarína Mikulíková, Anton Pisár, Roman Pomajbo ()

MBob 

všetky recenzie používateľa

Videl jsem predstaveni zivea plne jsem si ho uzil, s odstupem casu a diky tomuto zaznamu vzpominam nejen na toto predstaveni ale na celou eru socialsimu samozrejme sarkasticky mineno ()

Reklama

Reklama