Reklama

Reklama

Táraninky

(relácia)
všetky plagáty
Talk-show / Rodinný
Slovensko, 2003, 10 min

Detská talk show aj pre dospelých. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (7)

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Deti, deti, deti... Deti sú naša budúcnosť. Všetci sme raz boli deťmi. Mám rád deti. Ale nemienim počúvať, to ako malé detváky v predškolskom veku mudrujú o veciach, ktorým ešte vôbec nerozumejú. Nezdá sa mi to zaujímavé, roztomilé, ani zábavné. Povedal by som, že je to trapné. Ale aspoň som konečne zistil, načo sa hodí pribrzdený východniar Marián Čekovský. V tejto škôlkárskej talk-show, ktorej je moderátorom, našiel inteligenčne vyrovnaných partnerov do debaty. Deti, deti, deti a jeden zanedbaný, veselý šašo. Odpad! ()

Hedka 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavé nahliadnutie do detského sveta. Malé deti v predškolskom veku vysvetľujú pojmy, ktoré predkladá moderátor. Celkom milá zábavka a vynikajúca štúdia ich osobnostných predpokladov, temperamentu, povahových vlastností a zároveň je to aj veľmi zaujímavá sonda do ich prostredia a sveta dospelých, v ktorom žijú a ktoré ich ovplyvňuje. Detský pohľad na svet je iný - úprimný a čistý... ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Ja sa smejem už len, keď vidím názov tejto relácie. Marián Čekovský vedie totálne šialenú reláciu, ktorá je strašne milá a pritom dosť zbytočná, akurát ukáže budúcim potenciálnym rodičom, aké vedia byť deti, kedže mnohí zabudli akí boli. Príjemné spestrenie na desať minút, často lepšie ako akákoľvek reklama. ()

aliaska 

všetky recenzie používateľa

Zlaté... úsmev mám zakaždým ak to pozerám a Čekovský je milý, sympatický a veľmi šikovný....a vôbec nepochopím ak ho niekto môže takto zhadzovať.MM_Ramone ()

Reklama

Reklama