Reklama

Reklama

Confessions of an Eco-Terrorist

Obsahy(1)

Organizácia Sea Shepherd sa zameriava predovšetkým na záchranu vodných živočíchov. Dokument nás sprevádza jej aktivitami, od počiatkov po súčasnosť, predstavuje nám dôležité osoby a ukazuje najvýznamnejšie akcie, ktoré podnikla. Vtipne i provokatívne poukazuje na celosvetovú slávu, ale i problémy s úradmi či škandály, ktoré ju sprevádzajú. Zároveň vysvetľuje prečo členovia združenia konajú radikálnejšie než Greenpeace i iné podobné organizácie. (Marek1991)

(viac)

Recenzie (5)

eMko 

všetky recenzie používateľa

Organizácia Sea Shepherd mnohým leží v žalúdku a jej členov označujú za ekoteroristov. Čo je však skutočný ekoterorizmus? Zabíjanie morských živočíchov pre tradíciu alebo údajné vedecké účely či snaha tomu zabrániť? Dokument komentuje Peter Jay Brown, dlhoročný člen Sea Shepherd. Miestami sa budete smiať a miestami vás bude bolieť srdce. Osobne sa hlboko skláňam pred všetkými členmi a dobrovoľníkmi z celého sveta, ktorí bojujú za záchranu morských živočíchov a oceánov. ()

whack 

všetky recenzie používateľa

Film o hrdinských aktivistoch, ktorí zasvätili svoje životy boju pre zastavenie zverstiev páchaných po celej Zemi proti morskému svetu. ()

Reklama

schizmo 

všetky recenzie používateľa

Tenhle dokument je pomyslným "behind the scenes" organizace The Sea Shepard, bohužel však z mého pohledu působí spíš jako chaotické home video, jehož informace jsou velice kusé až nekonzistentní. Na druhou stranu je to velmi úsměvný až ironický počin, takže kromě informací, ke kterým byste se v normálním vážně laděném dokumentu zřejmě nedostali, zažijete strasti a slati bojovníků za práva zvířat na moři. A vlastně proč ne, těch vážných a smutných dokumentů je spousta. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Nedávno sme tento dokument premietali v Bratislave, patrím totiž po novom k novým dobrovoľníkom Sea Shepherd. Tento dokument je vtipný, provokatívny a podáva podľa mňa neskreslený obraz o nich, žiadna zbytočná pretvárka, podľa mňa je dobré si to pozrieť, v mnohom ma to inšpirovalo a minimálne po tomto neľutujem svoje dobrovoľníctvo u nich. ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama