Reklama

Reklama

LX Forty

všetky plagáty
Celý film
Krátkometrážny / Fantasy
USA, 2009, 3 min

Réžia:

Marc Forster

Hrajú:

Marc Forster

Obsahy(1)

Reklama na leteckou společnost Swiss International Air Lines. Nejen, že se zmíněné společnosti podařilo pro její realizaci angažovat renomovaného režiséra tehdy aktuální „Bondovky“ Marca Forstera, ale propagační video také dokonce obsahuje tvůrcovu osobní zpověď a je jeho první účastí před kamerou. (J.Connor)

Videá (1)

Celý film

Recenzie (21)

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Prečo tam pri žánri nie je uvedené "Reklama"? Je to predsa svojbytný druh krátkeho filmu so svojimi vlastnými pravidlami! Táto konkrétne je úžasná, presvedčivá do tej miery, až by som z lietadla švajčiarskych aeroliniek vyšiel sklamaný, nezažiť počas letu minimálne niečo, čo by mi zmenilo život. Otázne je ale pre mňa predovšetkým, čo je na nej zásluha Marca Forstera a čo trikových a grafických dizajnérov... ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Do detailu vymakaná, profesionálne natočená, reklama pre leteckú spoločnosť – Swiss International Air Lines. Dnešné vyspelé technológie dovoľujú talentovaným, kreatívnym tvorcom realizovať prakticky hoci čo ich napadne. Táto reklama je toho jasným dôkazom. Je plná moderných, dymanických postupov v kombinácii s vysoko profesionálnymi filmovými trikmi. Ale musím podotknúť, že na mňa to moc nezapôsobilo. Nedostal som chuť preletieť sa švajčiarskymi aerolinkami. ** ()

Reklama

Reklama