Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jablkový koláč ako trenažér prvého sexu už nečakajte. Inak sa ale hrdinovia komediálnej série Prci, prci, prcičky veľmi nezmenili, aj keď ako dospelí skôr než erotické úspechy zbierajú trapasy a straty. Trinásť rokov po tom, čo prvý diel vyvolal mohutnú erupciu pubertálnych komédií, sa na scénu vracajú prakticky všetci obľúbení "sexuálni štvanci", vrátane Jimovho otca a Stiflerovej matky. Vy sa preto radšej pripravte. Pre istotu na všetko. Najvhodnejšou zámienkou na stretnutie všetkých postáv bola podľa scenáristov stretávka. Troška bilancovania - Jim (milovník koláčov) žije s Michelle (milovníčka hudobných táborov) v manželstve, ktorému pomaly dobieha zotrvačník. Oz (najväčší slušniak) je úspešný televízny šporťák, ale doma mu to neklape, pretože chodí s typickou blondínkou. Z Kevina sa stal podpapučiar. Finch sa snaží snaží vyzerať ako svätec, hoci v skutočnosti má od neho poriadne ďaleko. Akurát Stifler sa vôbec nezmenil. Stále je to magnet na problémy všetkého druhu. Táto stretávka však nebude len o bilancovaní. Partia si spomenie na to, čo veľkého od života očakávali a ako málo v skutočnosti dostali a rozhodnú sa to napraviť. Mať dobrý plán samozrejme nestačí... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Mire

Mire (hodnotenie, recenzie)

Jop, neuveriteľné, že je to už 10 rokov. U mňa konkrétne dnes 10 rokov od mojej recenzie. No, odráža moje nadšené prijatie tohto filmu vtedy, ale rozhodne po toľkých rokoch už dnes nereflektuje moje aktuálne pocity z neho :)

Pozeral som to na BD pred časom a je to OK, ale maximálne hodnotenie asi už nie.

Mire

Mire (hodnotenie, recenzie)

uff pozerám že som to tu komentoval pred rokmi :D bonusová výbava na BD je fakt solídna, takže za tú cenu (3,70€) fajn kúpa.

Mire

Mire (hodnotenie, recenzie)

zhodou okolností som to videl nedávno po rokoch, mali v Datarte v akcii blu-ray, tak som zobral :D pohodová vec, ale nadšenie už vyprchalo dávno

lukasK1995

lukasK1995 (hodnotenie, recenzie)

Toto je niečo tak feel good že sa to nedá ani popísať.videl som to už niekoľkokrát a vždy som si to maximálne uzil.tuto hviezdičky nehrajú rolu toto človek proste musí milovať

tombarider

tombarider (hodnotenie, recenzie)

Já mám celou sérii, fakt rád, mluvím o té s původními herci, tak snad nebude pětka v prcičkách zklamání jako pětka Rocky (ikdyž šestka to zpravila:). Reunion se děsně povedl. Nevím ale čím chtějí navázat a překvapit dál. SNad to nepřepálej!

KnightErik

KnightErik (hodnotenie, recenzie)

American Pie 5 – The final    

''Prci,prci prcičky 5'' přichází v blízké budoucnosti, a to je pravda. Zasvěcený  v průmyslu nám potvrdili, že v roce vznikne American Pie , který bude chtít zabalit celou sérii, jednou a provždy. To by neměl být  takový obrovský šok, protože American Reunion (ŠKOLNÍ SRAZ) vytáhl  220 milionů z pokladny, i přesto že to nebylo všude nejlépe hodnocené. Tentokrát se bude jednat o ukončení série pro všechny fanoušky série American Pie.

na príspevok reagoval Purity1711

Mire

Mire (hodnotenie, recenzie)

Pokoj hoši, legendárnej jednotke chýba už len percento do červených čísiel :) čo tak namotať kamarátov a známych aby sa sem zaregistrovali a trocha podporili hodnotenia? :)

Badmaniak

Badmaniak (hodnotenie, recenzie)

Je to prostě klasika. :)

 

Ale jediný vztah kterému jsem i v jedničce přál stejně nevyšel. Nevrátil se k Vicky. :)

Matrine

Matrine (hodnotenie, recenzie)

Mire

preto som sa rozhodol uvažovať nad Blu-ray. Vzhladom na to že Blu-ray filmy dosť zlacneli, a prehrávače tiež niesu nejak extra drahé

Mire

Mire (hodnotenie, recenzie)

Matrine

Keby bola na to technika a hlavne peniaze, už dávno by som tak urobil. Takto mi ostávajú len oči pre plač a to v dobe keď už aj BD dosť výrazne zlacneli :(

na príspevok reagoval Matrine

Matrine

Matrine (hodnotenie, recenzie)

Mire

to máš pravdu, a nie len pri tomto filme. Na Blu-ray filmoch je vždy viac bonusov preto pomaly plánujem prejsť z DVD na Blu-ray :)

na príspevok reagoval Mire

Matrine

Matrine (hodnotenie, recenzie)

Mire

ja mám DVD, kde sú len vynechané a nepodarené scény, a myslím si že stojí zato to vidieť. Hlavne tie nepodarené scény :)

na príspevok reagoval Mire

Matrine

Matrine (hodnotenie, recenzie)

Mire

ak myslíš bonusový materiál, tak DVD obsahuje:

* vynechané scény
* nepovedené záběry

 

a Blu-ray:

• Vynechané scény
• Prodloužené scény

Na Blu-ray exkluzivně:
• Alternativní záběry
• Sraz po „Srazu”: Znovuuvedení série
• To nejlepší z Biggse – Ve společnosti Jasona B.
• Na jezeře
• Tanec s Ozem
• Au! Moje koule!
• Američtí gonádiátoři: Scéna souboje
• Jimův otec
• Ročenka školního srazu
• Nepovedené záběry
• Komentář režisérů/scenáristů Jona Hurwitze & Haydena Schlossberga

na príspevok reagoval Mire

Mire

Mire (hodnotenie, recenzie)

Nedávno som si ho pozrel od vydania na nosičoch. Ničmenej odpovie mi niekto akú má výbavičku má BD verzia filmu oproti DVD navyše? Plus odpoveď na nižšie kládený dotaz :)

na príspevok reagoval Matrine

Wicky

Wicky (hodnotenie, recenzie)

Ach jo. Už je to víc jak rok od premiéry téhle parády. Rád na to období vzpomínám. Byl jsem unešen!

DoG(R)

DoG(R) (hodnotenie, recenzie)

Melancholicke prijemne zabavne.. zrejme nejlepsi dil serie..dobrych komedii je malo, takze supr. Skvele pisnicky (rozhodne na soundtrack).

Mire

Mire (hodnotenie, recenzie)

Nenachádza sa tá scéna niekde vo vystrihnutých materiáloch? Respektíve vlastníte niekto Blu-Ray verziu? Tam je bonusov ako namrdaných oproti DVD a nemám si ich ako pozrieť :/

Uživateľ MannyBianco zmazal svoj príspevok.

Handin

Handin (hodnotenie, recenzie)

KnightErik: Díky za snahu, ale to není to co myslím. Melodie, kterou hledám nejspíš ani žádná písnička. Prostě jen melodie. Je slyšet ve scéně kde Jim přijíždí v Chevroletu a setkává se s Kevem (následně Ozem a pak Finchem). 

Súvisiace novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (viac)

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

16.04.2012

Tato zpráva je spíš pro zasmání. Ale co my víme. Adaptace mládežnické sci-fi Suzanne Collinsové už přes tři týdny suverénně kraluje americkému komerčnímu žebříčku. Nesundaly jej ani nové Prcičky, ani… (viac)

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (viac)

Reklama

Reklama