Reklama

Reklama

Klaun k popukání

Trailer

Narodeninová oslava malého chlapca sa končí smrťou klauna. Po niekoľkých rokoch sa na rovnakom mieste opätovne koná veľmi podobná narodeninová oslava. Nie všetci gratulanti sú však vítaní, obzvlášť nie ten, ktorý tu pri poslednej príležitosti prišiel o život. (petrik11)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (84)

Frajer42 

všetky recenzie používateľa

Zcela typický koncept. Děti někomu v mládí ublíží (konkrétně někoho zabijí) a dotyčný vstane z mrtvých a po letech přijde dětem vše vrátit i s úroky. Dokonce se na druhé straně naučil nějaké ty "kouzla", která mu během života absolutně nešla. Čistokrevná komedie, kde se divák může těšit na řady velice originálních zabití. Už po úvodu je člověku zřejmé, jak se to bude celé vyvíjet a jak to celé dopadne. Film nemá ani minimální potenciál diváky čímkoli překvapit. Opravdu vsází pouze na humor, který někdy funguje a někdy zase ne. Celkově jsem se zásadněji nenudil, proto dávám alespoň slabší 3 hvězdičky. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Neskutočne svieži a zábavný slasher v štýle tých lepších kúskov 80. rokov. Pri domácej oslave príde o život svojský klaun, ktorý však po 6. rokoch ožije a príde si to s detiskami (teraz už puberťákmi) vybaviť. Výborné, nápadité a krvavé vraždy, prekvapivo sympatické herecké obsadenie, skoro žiadna nuda, kvalitné spracovanie, plno hlášok a čierneho humoru + navrch luxusný vraždiaci klaun. Proste paráda, nechýbalo veľa a šupol by som aj plné hodnotenie. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Hororová komédia ako lusk. Deti nešťastnou náhodou zabijú na narodeninovej oslave klauna a on im to príde po rokoch vrátiť, samozrejme aj s úrokmi :). Filmu vládnu naozaj veľmi vynaliezavé mordovačky (hlavne ten dáždnik bol odporný) a celé je to ladené do príjemnej komediálnej roviny, ktorá je obohatená pár podarenými hláškami. U mňa nadpriemer. 70/100 ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Oslava desať ročného chlapca je v plnom prúde. V závere párty prichádza zlatý klinec programu - Klaun. Jeho frky však nie sú najoriginálnejšie čím sa stáva pre skupinkou malých spratkov terčom nevyberaných posmeškov. Keď už sa zdá, že to nemôže byť horšie, klaun po nešťastnej zhode náhod, ktorej deti dopomohli, prichádza o život. Po niekoľkých rokoch sa však vracia zo záhrobia, aby sa pomstil všetkým, ktorí sa onoho večierka zúčastnili. Starý taliansky horor v novom šate doplnený o niekoľko štýlových gagov, čierneho humoru ( scéna s mačkou, fúkacia hlava, Sagan vs Velitsovci ). Prvá polovička mi neprišla nijak zaujímavá, no v tej druhej som sa nie len pobavil, ale videl aj niekoľko slušných gore scén. Všetko je to však na priemernej úrovni. S prižmúrením jedného klaunov-ho oka, úroveň troch hviezd. ()

Flipnic 

všetky recenzie používateľa

Jo, jo, jo ... A tohle je paráda!! Fakt povedená věc, zvlášť v dnešní době, kdy mě osobně horor skoro nemá co atraktivního nabídnout, tak tohle sedlo!! Když už se má jednat o klasickou slasherovskou vyvražďovačku, tak ať je to pořádně ujetý, má to skvělej vizual, rychlej, totálně ujetej spád a excelentní gore. A tohle má přesně všechno. Gore sice nejsou nějak extra reálný, ale ten film srší obrovským počtem nápadů a jsou zde věci, který jsem ještě neviděl. To se prostě počítá, že jsem se fakt pobavil, zasmál, chvílema kroutil hlavou a chvílema koukal na těch pár wtf scén s otevřenou hubou. Na dnešní dobu superzábavnej skvost, kterej by rozhodně sedl na nějakou domácí párty. Takhle to má vypadat, nebo může vypadat, takhle to i já, zarytej "NE-fanda" slasherů můžu. Doporučuju!! ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama