Reklama

Reklama

Ekstradycja 3

(seriál)
Poľsko, 1998, 8 h 59 min (Minutáž: 52–57 min)

Réžia:

Wojciech Wójcik

Kamera:

Piotr Wojtowicz

Hrajú:

Marek Kondrat, Janusz Gajos, Jan Englert, Adam Ferency, Piotr Machalica, Marian Opania, Tadeusz Szymków, Paweł Wilczak, Henryk Bista, Jacek Borcuch (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Halski ako zázrakom prežije ďalší pokus o jeho zavraždenie. V hlavnom meste medzitým preberá moc tajomný Ivanovov chránenec menom Tuwara, ktorý sa rýchlo zbaví niekoľkých šéfov zločineckých skupín. Zároveň sa stane novým prezidentom "Geobanku" a privádza do mesta svojho kamaráta z Francúzska Jeana Pierra Megu. Spoločne plánujú veľký podvod. Tajomný Kowalski, ktorý je evidovaný v archíve v Poľsku, nechce dať gangstrom päť miliónov dolárov, ktoré mu Ivanov zveril ako úplatok pre Halskiho. Tuwara sa preto rozhodne svojho nepriateľa zlikvidovať. Za úlohu túto prácu dostane Jerzy Ałgarski, čo nie je nik iný ako Yuri, ktorý je oficiálne mŕtvy. Tuwarov vplyv ďalej silnie potom, čo získa prístup k legendárnemu "archívu Kowalského".
Keď skorumpovaný minister organizuje v mene mafie poľsko-nemecko-ruské jednanie za účelom získania kontroly nad ropovodmi a plynovodmi, Halski sa dostáva na stopu týchto rokovaní s pomocou svojho nového kamaráta Wojteka, ktorý pracuje v ochranke úradu vlády... (bjjoba)

(viac)

Reklama

Reklama