Reklama

Reklama

Melissa a Joey

(seriál)
  • USA Melissa & Joey
USA, (2010–2015), 36 h 31 min (Minutáž: 20–22 min)

Tvorcovia:

David Kendall, Bob Young

Hrajú:

Melissa Joan Hart, Joey Lawrence, Taylor Spreitler, Nick Robinson, Sadie Calvano, Don Stark, Elizabeth McLaughlin, Philipp Karner, Ted McGinley (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(104)

Melissa, která dělá kariéru v místní politice, dostane do své péče děti svých příbuzných, kteří skončili po podvodu ve vězení. Mel se sice chce o děti postarat, ale také chce mít svůj vlastní život. Řešením je najmout chůvu. Co když ale bude tou chůvou muž? (TV Nova)

Recenzie (35)

dudo0606 

všetky recenzie používateľa

Príjemný seriál s relatívne dobre spracovanými charaktermi, hercami ktorých som si časom obľúbil a originálnym príbehom. Niektoré vlastnosti postáv mi liezli na nervy ako napríklad dosť vysoká namyslenosť u Joeyho alebo občas prílišná afektovanosť u Melissy ale inak ma to bavilo. Taký milý sitcom na zrelaxovanie, škoda že po 4-ej sérii skončil lebo to malo celkom dosť potenciál na pokračovanie. ()

Matyas 

všetky recenzie používateľa

Seriál mě ze začátku vytáčel, a byl jsem schopen od dvěří skočit k ovladači, abych ho vypnul/přepnul, ale pak jsem byl nemocný, nesměl jsem se pořádně ani hnout a vybil se mi ovladač (resp. baterie v ovladači), a byl jsem donucen se koukat na tento seriál, a nebyl tak trapný, byl celkem vtipný, pak mě začal bavit, a pak mi nemohla utéct ani jedna epizoda 1. série = 80%| 2. série = 85%| 3. série = 85%| 4. série = 75%| průměr = 81 * 4* ()

Reklama

karinakari 

všetky recenzie používateľa

K mému velkému překvapení se z Melissy a Joea vyklubal nadprůměrný sitcom, se kterým ráda trávím čas. Mezi hlavními představiteli panuje neuvěřitelná chemie (fakt z obrazovek lítá jiskra za jiskrou). Melissa se rozhodně vymanila z role pubertální čarodějky a stala se z ní roztomilá občas stále pubertální ženská. Joey je neskutečně sexy, slintám nad ním stejně jako asistentka Melissy (k mému zklamání si nechal Joey na 2. sérii narůst vlasy, ach jo). Obsazení do rolí dětí se maximálně povedlo a právě oni přidávají seriálu na kvalitě a vtipu. Hlavně teda Alex, tu naprosto žeru. Melissa a Joey patří k sitcomům, které vás nejen rozesmějí, ale i pohladí na duši. ()

Tommassi3 

všetky recenzie používateľa

Ačkoli by sitcom variující téma chůvy v mužském podání mohl být nesmírně zajímavým projektem, zejména dík tvůrčí zoufalosti dua Young, Kendall zůstává u vyloženě prokaučované příležitosti, a tak se jediným funkčním prvkem jeví chemie mezi tradičně příšernou odčarovanou Melissou Joan Hart a Joeyem Lawrencem, jehož charakter platí, jakkoli nevěrohodný, za jedinou racionální postavu v té hromadě zoufalých, tupých a tvůrčí záměry parodujících karikatur.. Až na sympaťáka Lawrence skutečně odporně zahraná ideově zrůdná, povrchní břečka.. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Na prvý pohľad štandardný sitcom. Jeden pár a dve deti. Lenže ten pár netvoria manželia ale zaneprázdnená žena, ktorá si najme chlapa ako pestúnku pre svojho synovca a neter o ktorých sa musí náhle starať. Je to taký lacnejší sitcom, takže okrem týchto štyroch postáv tam nie sú skoro žiadne ďalšie vedľajšie stále charaktery. Teda až na nápadníka tej netere, ktorý sa objaví v druhej polovici seriálu. Väčšinou sa dej odohráva len v tom byte a v prvých sériách sa dej sústredí hlavne na ústredné duo. Čo je dobre, lebo medzi Melissou a Joeym to sakra iskrí. Chémia medzi nimi by sa dala krájať. Pritom romantický vzťah sa medzi nimi rozvinie až v druhej polovici tretej série. Dovtedy sa len neustále vtipne hádajú. No a vlastne aj potom. Deti dostanú väčší priestor až v neskorších sériách. V prvej sérii dej na seba vôbec nenadväzuje. Nejaké dlhodobejšie dejové línie tu absentujú, takže sa dá v pohode vynechať aj viacero dielov a stále budete v obraze. Od druhej sérii sa tam nejaká nadväznosť objaví. Najlepšia je rozhodne tretia séria. Je asi najvtipnejšia, konečne sa tí dvaja dajú dokopy a celkovo to tam po každej stránke do seba zaklaplo. Štvrtá je najdivnejšia. Obsahuje niekoľko experimentálnych dielov (napríklad z Melissy urobia čarodejnicu a aj keď chápem, že to mal byť odkaz na jej minulý hit, tak sa to nepodarilo), postava synovca Rydera väčšinu série absentuje, lebo jeho predstaviteľ točil nejaký malý film o veľkých dinosauroch, plus línia Joeyho ľavobočkom tiež za veľa nestála. Nečudujem sa, že to po tejto sérii zabalili. Seriál uzatvára prakticky tuctová epizóda, keďže sa tam ani nemali žiadne dlhodobejšie línie uzatvoriť. Proste pár slov o tom čo zhruba každého z nich ďalej čaká a koniec. Čo charakterizuje aj celý seriál. Pohodový jednoduchý sitcom, ktorý nenadchne ale ani nenudí, ale ak si zamilujete ústrednú dvojku, tak budete spokojní. Ja teda Melissu žeriem. Stále je hot. 6/10. ()

Galéria (738)

Zaujímavosti (7)

  • V seriálu si zahráli i oba bratři Josepha Lawrence. Matthew Lawrence se objevil ve 25. epizodě a Andrew Lawrence ve 26. (Thery)
  • V 11. epizodě 1. série říká o Halloweenu Joe (Joseph Lawrence) Melisse (Melissa Joan Hart), že by měla zkusit jít za čarodějnici. Melissa Joan Hart se proslavila rolí v seriálu Sabrina - mladá čarodějnice (od r. 1996). (Thery)

Reklama

Reklama