Reklama

Reklama

VOD (1)

Třináctiletý Ben je pěkný uličník. Jde z maléru do maléru a poslední lumpárna, kterou provedl, ho málem přivedla za mříže. Místo toho musí strávit léto u svého dědy, kterého nikdy neviděl. Děda má tvrdé výchovné metody a dobře ví, že proutek je třeba ohýbat, dokud je mladý. Ben má sto chutí vrátit se domů, ale něco ho přeci jen donutí zůstat. Děda mu pořídí chytrého pejska Smittyho, který se stane jeho nejlepším kamarádem, a Ben nakonec prožije to nejkrásnější léto. (Vapet Production)

(viac)

Recenzie (3)

TomX2 

všetky recenzie používateľa

Benovi je trinásť rokov a je to uličník. Jeho chovanie a drzosť ho privádza do problémov. Preto má stráviť leto na farme u svojho prísneho deda, ktorý má úplne odlišný životný štýl. Ben má sto chutí ísť domov do doby, keď mu dedo prinesie psa Smittyho, z ktorého sa okamžite stane Benov najlepší priateľ. Benovi začína to najkrasnejšie leto a konečne prišiel čas, aby mu došlo aký krásny môže byť svet. Celkový dojem: Podľa obsahu od Vapet Produciton som čakal ďalší príbeh o láske medzi človekom a psom, typu Hachiko, Marley a já alebo tentoročný film a aj môj favorit Psie poslanie. Toho som sa však nedočkal, keďže zatiaľ čo v menovaných filmoch prevláda skôr dráma, sú krásne a takmer bezchybné, u Najlepšieho priateľa Smittyho to povedať nemôžem. Hláška ,,Čakal si dlho?", kedy žena prišla o 3 hodiny neskôr ako prešiel čas dobaveného rande mi príde takmer nezabudnúteľná a ja som sa musel zasmiať. Čo sa týka spomínanej lásky psa s človekom, tú som tu bohužiaľ nezahliadol, teda minimálne to bolo natočené veľmi zle. Efekty mi prídu amatérske, takisto aj vizuál a scenár, ktorý obsahuje ešte viac nezmyselných vecí, ako sme zvyknutí u iných filmov (,,čakal si dlho", na psa sa ,,rúti" kamión a jediné na čo sa hlavný hrdina zmôže je kričať ,,pes! pes!", alebo až otrávne blbé dialógy). Čo sa mi na filme nepáčilo absolútne najviac je to, že do toho tvorcovia nevložili viac úsilia a jednoducho to len odflákli - bez emócií, drámy, silných a vyrazných scén a tak podobne - hlavne to, že do posledných nevýrazných piatich minút nacpali psa a kamión, na čo sa absolútne nedalo pozerať. Na druhu stranu sa mi film aj svojim spôsobom páčil, pripomína mi tie klasické filmy od amíkov vysielané na FILM PLUS a má to aj lepšie momenty, či celkom sympatické herecké obsadenie a príjemnú hudbu. Ja tomu tie tri hviezdy dám, avšak nemám v pláne si to viac pozrieť. Moje hodnotenie: 58% ()

tsatsiki 

všetky recenzie používateľa

Velmi zajímavý, nenáročný snímek.Peter Fonda i přes svůj věk podal dobrý výkon a Brandon svou roli zahrál též dobře, věřil jsem mu, že je drzý zmetek i ve skutečnosti.Jen se děj dal dost předvídat, ale pro zimní večer pro oddych u sklenky dobrého vína nebo svařeného, je to ideální.55% ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama