Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoduchý, dětem určený příběh má vést mládež k ochraně přírody, má ji naučit, aby byla sama schopna o ni pečovat, chránit ji před zásahy nezodpovědných jedinců. Film vypráví o třech kamarádech, z nichž jeden vzduchovkou postřelí ochočenou veverku. Tento incident je znesváří, avšak hledání pytláka, jenž v lesním revíru bezohledně řádí, je znovu svede dohromady. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (5)

vitekpe 

všetky recenzie používateľa

Predevsim detsky film s mirnym presahem do sveta dospelych. Jde o pry ochranu prirody, ale je to takove divne udelane, nejdriv deti strileji po veverce, pak ji zachranuji, pak jdou lovit do zelez a prirtom se tam jeden kluk chytne...no nevim. To, ze jim ucitelka ve skole rekne jednou vetou, ze ochrana prirody je dulezita...to mi prislo trosku slaby. ()

Reklama

PatoP 

všetky recenzie používateľa

Príbeh chlapca, z ktorého sa stal pytliak. Prvá filmová rola, ktorá preslávila mladého Mateja Landla. Ach, kde sú tie časy, keď aj Slováci vedeli natočiť pekný film o mládeži, a nielen pre mládež?! ()

Prubner 

všetky recenzie používateľa

No nevím, ale scény zabíjení zvířat při pytlačení (dokonce za účasti dětí), se do dětského filmu nehodí. Tady tvůrci hodně přestřelili. ()

dyfur 

všetky recenzie používateľa

moja zaujímavosť: Natáčalo sa v obciach Štefanová, Horná Tížina, Terchová a vo Vrátnej doline. Prvý záber filmu je na vrch Veľký Rozsutec v Krivánskej Malej Fatre. (dyfur) ()

Zaujímavosti (2)

  • Natáčalo sa v obciach Štefanová, Horná Tížina, Terchová a vo Vrátnej doline. Prvý záber filmu je na vrch Veľký Rozsutec v Krivánskej Malej Fatre. (dyfur)

Reklama

Reklama