Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Talk show Jara Filipa a Stana Radiča alebo zopár nezáväzných slov na margo života. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (6)

WANDRWALL 

všetky recenzie používateľa

Předčasně zesnulý Jaro Filip měl taky svou televizní kavárnu. Pobavili se, ale i diváky? Asi moc ne, když je pořad tak málo hodnocený a komentovaný. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Pre dym z cigariet ho takmer nebolo vidieť. A aj tie rozhovory a tak silno smrdia časmi už dávno minulými, no našli sa tu informácie, príbehy a osobnosti, na ktoré už musíme len povedať, že nemôžeme zabudnúť, pretože rozhovory s nimi už nie sú možné. Vlastne je ich už veľa, takže v tom je tá vzácnosť. Inak formát veľmi lacný, najdrahší bol asi ten klavír a možno aj cigarety stáli viac než niektoré vystúpenia, ale niekedy z tej lacnoty prídu aj spomienky, ako začínali dnes už legendárne skupiny ako IMT Smile napríklad. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Jaroslav Filip bol veľmi príjemný človek, hrali takú komornú alternatívnu hudbu, volal si tam na danú dobu mediálne známych ľudí a dopĺňal ich zas dosť neznámymi ľuďmi. Na mňa to však bolo príliš nudné, komorné až uspávacie. Malo to štandardnú dĺžku, nebolo to excentrické, bolo fajn, ale pre mňa to nemalo špeciálnu iskru aj keď to bolo svojské ako diskusie Portrét, Tandemy, Lampa, Show Jana Krausa, Všechnopárty, Adela show, ale žiadna z týchto vecí špeciálne nevynikala a nevyniká vo svetovom meradle, že by sme to mohli expedovať do zahraničia a ani na domácej scéne to extra úspechy nezožalo. ()

giaruj 

všetky recenzie používateľa

V kaviarni sa premlelo veľa hostí. Vidiek, Hex, Kirschnerová, Hapka... Krásne bolo, keď si spolu zasipevali, zadžemovali, pokecali (nie len) o hudbe. ()

Reklama

Reklama