Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policajný dôstojník Amadeus trpí silným odporom k hudbe. Ako jediný spomedzi svojich príbuzných nedisponuje hudobným sluchom, vďaka čomu bol odjakživa čiernou ovcou rodiny. Keď sa dostáva na stopu skupiny hudobníkov, ktorá sa rozhodla verejný priestor ovládnuť sériou akustických útokov, je preňho prekazenie plánovaného zločinu otázkou cti. Podarí sa mu zabrániť vojne vedenej pomocou hudobných kompozícií, alebo sa stane jej obeťou? (4 živly)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (259)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Zvuk hluku je úplne od veci film. Lenže jeho spracovanie je konvenčné, až komerčné, či prvoplánové, čo s tou "odvecnosťou" nejde príliš dokopy. Zaujímavé je sledovať, kde hudobníci vystrájajú a zložíme si z toho niečo ako revoltu, či skôr gesto voči systému (starosta, ničenie bankoviek v banke, slizká smotánka vo filharmónii, školský systém). Milostná línia mohla byť dotiahnutá do konca, tu som sa cítil trochu podvedený. Proste film mal byť odviazanejší po všetkých stránkach, keď sa kino smeje na každej blbosti, je to podozrivé. ()

nunka 

všetky recenzie používateľa

Spackaný filmový koncert zvukov, ktoré nás obklopujú. Námetom som bola nadšená a výsledkom sklamaná. Originálne nápady absolutne zničilo ich celkové spracovanie. Isté momenty boli zaujímavo vystavané (samotné "koncertné turné"), v druhej časti filmu sa stále viac prikrádala nuda a miesta, ktoré mali byť vtipné mi komické nepripadali. ()

Reklama

radektejkal 

všetky recenzie používateľa

Příběh nic moc a postupem času ještě méně - i na komedii. Ale muzika. Ta je skvělá! Pět hudebních happeningů, jeden lepší než druhý. A kdyby mezi nimi nebylo nic než ticho, bylo by to ještě lepší. Tak by si také policajt a "hudební" teroristka přišli na své alespoň z poloviny. Avšak souboj mezi "sounds of noise" a "sounds of silence" vyhrála nakonec samba. Karamba! ()

iamek 

všetky recenzie používateľa

První půlku jsem měl snad filmový orgasmus. Jak hudební gang začal hrát na všechno co jim přišlo pod ruku tak jsem měl husí kůži po celém těle. Navíc to nebylo bůhví jaké plácaní, ale svěži rytmická a zábavná hudba. Nejvíc mě dostala scéna v nemocnici, která je vtipná a hudebně mě bavila nejvíce. Druhá půlka už pomalu ztrací dech a tvůrci jakoby neví kudy se vidat. Ale jako celek film působí svěže, zábavně a originálně. ()

U_S_O 

všetky recenzie používateľa

Malo to naozaj netradičný námet ale to bolo asi tak všetko. Prvé hudobné vystúpenie ešte ako tak ušlo ale tie ďalšie ma už ničím nezaujali. Ku koncu som sa už poriadne nudil ale s vypätím všetkých síl som to dopozeral. Ani príbeh samotný ma veľmi nezaujal, nevtiahol do deja, takže pre mňa sa SoN zaradil medzi podpriemerné filmy. ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (6)

  • Magnus Börjeson skládal hudbu v průběhu natáčení filmu. (Hepp)
  • Natáčení probíhalo ve švédském Malmö. (pajik)
  • Film vznikl jako celovečerní verze klipu „Music for one apartment and six drummers“ z roku 2001. Klip pochází od stejné skupiny. (sluppka)

Reklama

Reklama