Reklama

Reklama

Terra Nova

(seriál)
Ukážka z filmu 4
Dobrodružný / Mysteriózny / Sci-Fi
USA, 2011, 9 h 36 min (Minutáž: 41–45 min)

Hudba:

Brian Tyler
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(13)

V roku 2149 hrozí vyhynutie všetkého života na Zemi. Svet je na pokraji ekologického kolapsu. V snahe za­chrániť ľudskú rasu vedci vyvinuli portál umožňujúci vycestovať späť v čase do 85 miliónov rokov vzdialenej minulosti, aby v nej ľudia vybudovali novú civilizáciu v nádhernom nedotknutom svete prehistorickej Zeme. Rodina Shannonovcov má tri deti, čím porušila zákon a musí vycestovať do minulosti. Pripojí k osadníkom Desiatej pútnickej kolónie na Terra Nova. Netušia však, že nový idylický svet a jeho bujná panenská príroda ne­opísateľnej krásy ukrývajú aj mnohé tajomstvá a nepredvídateľné smrteľné hrozby. Kolóniu ohrozujú gigantické mäsožravé dinosaury. Shannonovci zistia, že hrozba nečíha len spoza múrov kolónie, ale pri­chádza aj zvnútra. Niektorí zo samotných osadníkov totiž nezdieľajú rovnaký názor na záchranu ľudstva než väčšina tých ostatných. A tak hrozí, že nová Zem zanikne skôr, než sa ju podarí obnoviť. (TV JOJ)

(viac)

Hrajú

Súvisiace novinky

Seriálové popravy a znovuzrození

Seriálové popravy a znovuzrození

23.12.2011

Skončila nám podzimní televizní sezóna a kabelovky vyhodnocují čísla sledovanosti. Které seriály dostanou povolení pokračovat a které budou nemilosrdně zaříznuty? Nejdříve k těm úspěšným: Dexter bude… (viac)

Spielbergova Terra Nova odložena

Spielbergova Terra Nova odložena

14.03.2011

Na „televizní Jurský park“, nebo lépe řečeno „prehistorický Avatar“ si budeme muset počkat déle, než se myslelo. Ještě superbowlový TV spot nám tvrdil, že pilotní film Spielbergem produkovaného… (viac)

Reklama

Reklama