Reklama

Reklama

63-fun-go

  • USA 63 Minutes Later
Krátkometrážny / Horor / Sci-Fi
USA / Japonsko, 2009, 44 min

Obsahy(1)

Bonusový materiál k filmu Tokyo Gore Police. Jedná se o sérii krátkometrážních příběhů, které nám mají přiblížit hlavní film. Povídky nás vezmou ke klasickým postavám, jako jsou mutantní prostituky, zabijácké školačky a další podivná stvoření... (topr harley)

Recenzie (5)

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Tento krátkometrážní snímek není ani tak volným pokračováním Tokyo Gore Police, jako spíše jeho bonusovým materiálem, který ještě více rozšířil obzory fanouškům této morbidní podívané. Na začátku se zrychleně podíváme na všechny podstatné momenty, které se v celovečerním filmu odehráli, přivítáme pohlednou Ruku a navštívíme pověstný bordel a jeho mutantky. Následně omrkneme jednu reklamu s pořádnou dávkou černého humoru ( zde nám nabídnou jak co nejlépe naložit s pozůstatky mrtvých členů rodiny) a potom nás čeká několik krátkých kapitol, ve kterým prožijeme pár minut s několika vedlejšími postavami. Jak jinak všechny se budou odehrávat v podobném duchu, jako minule. ()

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Pár kratasov doplňujúcich film Tokyo Gore Police prináša presne to, čo som od nich chcel, uletenú zábavu plnú zmutovaných magorov a šialených exotov. Prvý je o huhňavom chudákovi ktorý sa napokon zmení na "inžiniera s čakanom miesto ruky a pľuvajúcom kyselinu z botoxovej huby. Druhý o dievčati ktoré sa v rámci ochrany jednej korytnačky rozhodne stať psou ženou, nechať si v mlynčeku pomlieť všetky končatiny na kašu ( tú potom vypiť a zasa vygrcať ) a miesto nich si nasadiť obrie ceruzky s ktorými potom môže počmárať svojich nepriateľov čo ju predtým tĺkli rohlíkmi. No a ten tretí je rýdza gore groteska s penisohlavou ženou a indiánskym náčelníkom s atómovými bombami. Tieto príbehy sú ešte doplnené dvoma reklamami, napr. na tienidlá či zástery vyrobené z kože vašich drahých zosnulých ktorý tak ostanú navždy s vami. Je to sranda. ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Nápaditosť tých kreatúr nepozná hranice a ( nielen ) TETSUO musel byť riadnou inšpiráciou. Kreatívne bláznovstvo, kde sa červená farba vyníma najčastejšie. ()

Kusko.t2 

všetky recenzie používateľa

11 minútová a patrične šialená goreteska odkazujúca sa príbehom a dokonca aj zábermi na celovečerák TOKYO GORE POLICE - Tôkyô zankoku keisatsu z pred roka, je alternatívnou víziou režiséra Yoshihira Nishimuru o osude policajného šéfa tokijskej gore gardy - Yukihida Bennyho, ktorý si ako pravý hrdina a záchranca mesta, vyskúša v boji s pliagou dnešného Tokia – inžiniermi, svoje chvaty a pozornosť/nepozornosť. Penisoraiser, Indiánka a tradičná háveď, nedajú pokoj ani počas krátkometrážnej minutáže. Kraťas “63-fun-go“ (označovaný aj ako 63 Minutes Later/63 Minutes in the Movie...), je súčasťou bonusového disku k filmu TOKYO GORE POLICE a to spolu s krátkymi filmami “Tokyo Gore Dokata“ – príbeh Yoshio Komatsu-a, a kraťasom “The Heroine of My Adolescence“, vrátane fakeových reklamných spotov či úvodného zostrihu z filmu za zvuku výstižného songu – GORE. ### PS – Názvom 63-FUN-GO býva označovaný aj celý bonusový DVD/Blu-Ray disk k filmu TOKYO GORE POLICE so všetkými jeho prvkami, a to o celkovej minutáži 45 minút. ()

cunesk8 

všetky recenzie používateľa

Na začátku filmu je krátký sestřih z Tokyo Gore Police doplněný hudbou, a pak začíná pokračovaní. Jen bych dodal ,že film má 44 minut a ne 11min. jak je to na imdb i zde. :) ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama