Reklama

Reklama

Titanic 2

  • Česko Titanic II (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že o 100 let později po havárii slavného Titanicu vyplouvá jeho přímá kopie a co dramatického jej čeká? Bude to stejný osud? Opravdu nelze zabránit tomu, aby se historie opakovala? (ČSFD)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (200)

ViktorS 

všetky recenzie používateľa

Je to niečo medzi Titanicom a Poseidonom, ale na takej B-čkovej úrovni. Hviezdičku tomu dávam preto lebo keď som to prvý a aj poslednýkrát pozeral, tak som bol ešte malý a nejako som ešte nerozlišoval či je ten film kvalitný alebo nie. Jednoducho ma vtedy zaujímala len akcia, aj keď po príbehovej stránke je to tiež dosť slabé... Takže pokiaľ niekto nerieši kvalitu spracovania rôznych špeciálnych efektov, tak ten film mu možno aj bude stačiť. ()

Dado odpad!

všetky recenzie používateľa

Poďme si zahrať hru s názvom "Hľadaj slovo". Dnes hľadáme slovo, ktoré má štyri slabiky, 10 písmen, opisuje podstatu zápletky tohto filmu a zároveň stručne tento počin hodnotí. Tí z vás, ktorí si myslia, že ide o slovo katastrofa, majú samozrejme pravdu a vyhrávajú dobrú radu - vyhnite sa tomuto scenáristickému, hereckému a vizuálnemu odpadu poriadne veľkým oblúkom! (0%) ()

Reklama

red_spirit77 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ako neviem nájsť slová pre toto fiaskové "pokračovanie“ slávneho parníka. Tento extrémne nevydarený zámer ma akurát rozčúlil ale na druhej strane aj z odstupom pobavil. Nemôžem taktiež nespomenúť zlé grafické spracovanie a myšlienku nad ktorou mi osobne zastáva rozum. Zarobiť peniaze na základe slávnej jednotky, pri ktorej by už žiadne pokračovanie nedokázalo zatieniť originál, ktorý v tomto prípade bude navždy iba jeden. Scénka z filmu keď sa kapitán sa díva z poza kormidla ako sa loď potápa a povie "ach história sa opakuje“ ma natoľko dojala, že som nevedel či sa mám smiať alebo plakať nad skôstom režiséra...Skrátka kráľ bez koruny medzi odpadmi!!! ()

KafuR odpad!

všetky recenzie používateľa

Najít něco pozitivního na tomto filmu je opravdu dost těžké.. Mizerný scénář, špatné triky a nevýrazné postavy dobrý film nevytvoří. A pokud by se jednalo o kterýkoliv jiný námět, určitě by tento film tiše zapadl do hlubin braků stejně jako Titanic do vod Atlantiku, ovšem kvůli spojitosti s touto lodí bude hodně lidí stravovat tento snímek ještě hůř. ()

figliar odpad!

všetky recenzie používateľa

Čím začať? Film som si kúpil, lebo bol vo výpredaji za 10 CZK. Druhý krát by som tak veľa za neho nedal. Príšerne napísaný scenár, úbohé herecké výkony a debilný dej sú len špičkou ľadovca tohto ,,majstrovského dielka". Vo filme sa nerozlišoval deň či noc, fyzikálne zákony či zákon gravitácie. Vybuchujúce vlny, stupídne dialógy, superhrdinský tatko, nesmrteľná sestrička, pokojne vyzerajúci ľudia bojujúci o záchranu života... Takto by som mohol ešte pokračovať. Nechápem vznik tohto filmu. Či z recesie, či z komerčných dôvodov, kvôli stávke... Fakt netuším. Je mi jasné, prečo pán režisér obsadil sám seba do hlavnej úlohy. A ako vidím, nebolo to po prvý raz. Na záver rada pre všetkých : z ďaleka sa vyhýbajte tomuto filmu!!! ()

Galéria (82)

Zaujímavosti (3)

  • Navzdory obecnému předpokladu diváků nemá Titanic II představovat pokračování Titaniku (1997). Film je pojmenován podle ústřední lodi, přestože komerční kalkul společnosti Asylum je zde naprosto čitelný. (L_O_U_S)
  • Na jedné z obrazovek můžeme po zásahu ledovcem spatřit informaci, že byl překročen „Ismay-Rosejackův práh“. Jedná se o odkaz na J. Bruce Ismaye, předsedu společnosti White Star Line v době plavby původní lodi, a na ústřední mileneckou dvojici v Titaniku (1997). (L_O_U_S)
  • Natáčelo se v Los Angeles a blízkém okolí. Některé scény byly natočeny na lodi Queen Mary. (Cheeker)

Reklama

Reklama