Reklama

Reklama

Svet v obrazoch

(relácia)
Publicistický
Slovensko, 2009, 30 min

Účinkujú:

Martina Jančeková

Obsahy(1)

Rozličné zaujímavosti zo sveta. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (14)

kebom 

všetky recenzie používateľa

Sympatická a pekná redaktorka Martina Jančeková uvádza vcelku zaujímavé reportáže. Len by bolo už potrebné trochu inovovať celkovú skladbu a zatraktívniť štýl. Doplnené 2. 3. 2015: Formát sa podarilo vkusne vylepšiť, rovnako ako aj štúdio. Moderátorka ostala síce rovnaká, ale rokmi vyzrela do krásy a chvalabohu (hlavne pre mužského diváka) sa oveľa krajšie oblieka a aj pôsobí, ako v začiatkoch relácie. Škoda len niektorých príspevkov, napr. o nejakých nových robotoch som už videl príspevky snáď 100 x. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Nevedel jsem, ze na Slovensku existuje obdoba naseho Objektivu na Ceske televizi a Prima svetu na televizi Prima Zoom. Jeden dil z minuleho tydne lze shlednout v archivu Slovenske televize. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Relácia s príjemnou moderátorkou, ktorá sprostredkúva rôzne reportáže z rôznych akcií zo sveta. Je plná neobyčajných udalostí a zaujímavostí. Nesnaží sa ich hodnotiť a hovoriť o nich ako o dobrých, či zlých, necháva na nás urobiť si svoj názor a ponúka nám veľa informácií o nich. Veľmi príjemný program, ktorý poteší dušu. ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama