Reklama

Reklama

Manažér Nick (Jason Bateman) maká 12 hodín denne a strávi všetko, čo mu jeho psychopatický šéf Harken (Kevin Spacey) nadelí, len aby dosiahol zaslúžené povýšenie. No vie, že to sa nikdy nestane. Zubný asistent Dale (Charlie Day) sa zo všetkých síl snaží udržať si sebaúctu a čelí čoraz nemravnejším návrhom doktorky Julie Harris (Jennifer Aniston). Účtovník Kurt (Jason Sudeikis) sa práve dozvedel, že nový majiteľ továrne Pellit (Colin Farrell) sa snaží zničiť jeho kariéru a okrem toho plánuje vyhodiť toxický odpad na nič netušiacich obyvateľov. Čo môžete urobiť, keď je váš šéf psycho, nymfomanka alebo bastard? Výpoveď nie je riešenie. Tieto monštrá treba zastaviť. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina T: čeština
02:25

Súvisiace novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (viac)

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

25.07.2015

Už skoro rok víme o tom, že se Dwayne "The Rock" Johnson objeví v nové Pobřežní hlídce. Plavčíci a plavčice se přesunou na velké plátno a počítá se s camey pro Davida Hasselhoffa a Pamelu Anderson,… (viac)

Uncharted našlo režiséra?

Uncharted našlo režiséra?

06.02.2014

Kolem adaptace herního hitu Uncharted se v minulosti motali třeba David O. Russell (Terapie láskou, Špinavý trik) nebo Neil Burger (Iluzionista, Všemocný). Ani jeden z nich ale nedokázal dobrodruha… (viac)

Dokonalý trik Carreyho a Carella

Dokonalý trik Carreyho a Carella

13.10.2011

Nejúspěšnější bavič 90. let a jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti se potkali už na placu Božského Bruce a u mikrofonu Hortona. Ale až teď to spolu rozjedou naplno díky komedii Burt Wonderstone… (viac)

Reklama

Reklama