Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vzdať sa svojho hrdinského alter ega ukrytého za maskou superhrdinu zachraňujúceho svet a žiť úplne obyčajný a zrejme i tak trochu nudný život v anonymite sa možno spočiatku javilo ako celkom dobrý nápad... No našťastie netrvá dlho a Kick-Ass (Aaron Taylor-Johnson) a Hit-Girl (Chloë Grace Moretz) si uvedomia, že svojmu osudu nikto neujde – a oni rozhodne nie sú výnimkou z tohto pravidla! Svojimi činmi totiž neplánovane inšpirovali celkom slušnú kôpku amatérskych nadšencov, ktorí sa teraz vo vlastných superhrdinských kostýmoch preháňajú ulicami v snahe chrániť potrebných a bojovať s všadeprítomným zlom a nespravodlivosťou. Hovoria si Justice Forever, vedie ich svojrázny plukovník Stars and Stripes (Jim Carrey) a ich protivníkom je niekto, koho Kick-Ass a Hit-Girl veľmi dobre poznajú - po pomste bažiaci zákerný maskovaný zbabelec Red Mist (Christopher Mintz-Plasse), ktorý si však medzičasom vymyslel novú prezývku. Oveľa hulvátskejšiu, no tiež tak akosi, ehm, priliehavejšiu... The Motherfucker. V meste to nebezpečne vrie a je nepochybne len otázkou času, kedy zlovestné bublanie pod povrchom vystrieda niečo oveľa, oveľa horšie! (TV Markíza)

(viac)

Hrajú

Súvisiace novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (viac)

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

17.12.2021

Režisér Matthew Vaughn momentálně promuje svůj nový snímek Kingsman: První mise a vedle toho, že už před pár dny potvrdil chystání klasického sequelu ke Kingsmanům s Taronem Egertonem, vyjádřil se… (viac)

Režisér Kick-Ass a ostrov fantazie

Režisér Kick-Ass a ostrov fantazie

01.08.2018

Poněkud zvláštní projekt si společně vybrali režisér druhého Kick-Ass Jeff Wadlow (Vadí nevadí) a hororový producent Jason Blum (Uteč). Chtějí totiž adaptovat seriál Fantasy Island z roku 1977, ve… (viac)

Dvojka Kingsman je na cestě

Dvojka Kingsman je na cestě

13.06.2015

Režisér a scenárista Matthew Vaughn (X-Men: První třída, Kick-Ass) se filmovým pokračováním vyhýbá. X-Men: Budoucí minulost i Kick-Ass 2 se museli obejít bez něj, jeho nejnovější film mu ale přirostl… (viac)

Reklama

Reklama