Reklama

Reklama

Dobrodružstvá myšiek

(seriál)
  • Slovensko Príbehy dvoch myší (viac)

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(52)

Obsahy(1)

Vidiecka myš Emily a jej bratranec z veľkého mesta, Alexander, sa vzájomne navštevujú a zažívajú spoločné dobrodružstvá na prelome storočí. Vždy sa im podarí spadnúť do nejakých problémov a nepríjemností s ľuďmi či inými zvieratami. Zažívajú vzrušujúce situácie, a keď dajú hlavy dokopy, vyriešia každý problém. Popritom sa učia o miestach, ktoré navštevujú a veciach, ktoré vidia. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

-soch- 

všetky recenzie používateľa

Trvalo naozaj dlho, kým sa niekto tento seriál rozhodol vydať na DVD. Veľmi dobre si naň pamätám, keď som ho ako menší sledoval na TV Markíza. A ako hovorí obsah seriál, je to troška cestopisné (čiže moja pamäť nesklamala) :-) ()

MontyBrogan 

všetky recenzie používateľa

Dcéru ešte Vidiecka a mestská myš moc nechytili. Ako naznačuje aj minutáž, nie je to formát pre najmenších. Ale pre mňa rozhodne najlepšie, čo sa dá na detských kanáloch vidieť. Lebo, aj keď neviem, či som už niekedy predtým seriál pozeral, automaticky vzbudzuje nostalgiu. Takto presne totiž vyzerali animácie môjho detstva. Však aj rok natočenia naznačuje, že sa nejedná o žiadnu novinku. Vlastne bude asi najstaršia zo všetkých rozprávok na stanici Rik, okrem Malého mevedíka a Šmolkov. Šmolkovia sú klasika, no, keďže Medvedík ma nenadchol, Myši budú mať asi fakt niečo do seba. Vizuálne teda, čisto subjektívne, pastva pre oči. Dobrodružné a poučné príbehy sú tiež fajn. ()

Reklama

Paity 

všetky recenzie používateľa

Tři hvězdy hlavně kvůli dětem, které to mají docela rády. A také za určitou edukativní stránku, která se v pohádce, kde se v podstatě hodně cestuje po světě, nalézá. ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama