Reklama

Reklama

Durch die Nacht mit...

(relácia)
  • Francúzsko Au coeur de la nuit (viac)
Nemecko / Francúzsko, 2002, 132x52 min

Účinkujú:

Fatih Akin, Michaela Schaffrath, John Carpenter, Franka Potente, Julie Delpy, Amira Casar, Mike Patton, Adam Green, Moritz Bleibtreu, Dolph Lundgren, Shirin Neshat, Hans Zimmer, Wayne Wang (viac)
(ďalšie profesie)

Recenzie (3)

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Odchytila som si 2 hlavné perly a síce Jorg vs. Bruce. Nie zlý nápad spárovať takto filmové 2ky , no pripadalo mi to trochu ťažkopádne ( asi ako 1. rande ). V úvode si vodič vychváli svoju prácu , následne sa obaja dozvedia z tarotov niečo o svojom vzťahu k filmu ( Jorg to vraj berie ako pôrod dieťaťa na svet ) , pri večeri si vymenia skúsenosti s natáčaním filmov ( Bruce má dojem , že niektoré Jorgove filmy by mali byť nemé ) , Bruce zo seba vysype posolstvo svojich snímkov , navštívia rezidenciu " RUE MORGUE " v ktorej Jorgove filmy sú , Bruce tam nemá ani kúsok ( Jorgovi sa " MURDER SET PIECES " nepáči ), pobavia sa o rozpočtoch , v mini kinosále si pozrú využitie vaginálnej pumpy....A celkový dojem ? Jorg Mi pripadal ako rojko , kým Bruce svoju filmovú orientáciu dokázal s macho šarmom prekryť. Celkom milé skrátenie chvíle. Som hladná po Carpenter / Potente / Brandauer / Zimmer / Green ..... ()

Mairiel 

všetky recenzie používateľa

Taktéž jsem viděla jen díl s H. Korine a G. Noé. Gaspar vypadal překvapivě nesvůj, představovala jsem si ho jako většího suveréna. Ale ve městě s parkem, který vyzdobily těhotné ženy na LSD a kde se natáčelo Gummo (a jiné Korineho filmy) by se nejspíš cítil nesvůj každý cizinec. ()

Reklama

HenryS. 

všetky recenzie používateľa

pouze za díl s Harmony Korinem a Gasparem Noe. Paráda. Blízko do Nešvilu. Premiéra Trash Humpers. Meeting the weird people like in Harmony's moviez. Podkreslené kántry muzikou. "Make it make it don't fake it !" ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama