Reklama

Reklama

Recenzie (4)

Topco 

všetky recenzie používateľa

Vzhľadom na Fleischerove meno som naozaj dúfal, že to nebude napokon až také zlé. Žiaľ, komentáre tunajších noiristov neklamali. Počiatočnými doku-prvkami som sa síce preniesol (tie neboli kameňom úrazu), no celý ďalší schematický príbeh nudil: útek kriminálnika z rúk polície – pokračovanie v nelegálnych aktivitách (falšovaní bankoviek) – podraz medzi gangami – infiltrácia. Obsah nevytrhla z biedy ani forma, aj keď potešili časté tiene žalúzií a 2-3 scény s lampami či úzkymi chodbami, kt. pripomenuli majstra Johna Altona. To je však málo na dobrý noir. Kým je na scéne Lloyd Bridges (výborný ksicht do noiru), je to pozerateľné, inak je to fádna nuda a defilé prehrávaných výkonov vo vedľajších úlohách. Od režiséra skvelých, vyštylizovaných noirových Bčiek (Bodyguard, Follow Me Quietly, neskôr Narrow Margin) a navyše z obdobia vrcholiaceho noirového cyklu, je to sklamanie. Fádny príbeh, teatrálni herci, ťarbavá réžia. ()

vitekpe 

všetky recenzie používateľa

Polodokumentarni "noir" o padelatelich dvacetidolarovek... technicka kvalita filmu je velmi nizka a ja osobne jsem to ani nedokoukal... tak treba jindy. Zatim takto... ()

Grimaldi 

všetky recenzie používateľa

Krimi ze 40.let,natočená v semidocumentary stylu sice nic nového nepřináší- točí se okolo padělatelů peněz,ale muže zaujmout hlavní rolí Lloyda Bridgese,jenž z počátku své kariéry hrál vážné role,než skončil u komedii typu žhavé výstřely odkud si ho nejvíce pamatujeme. ()

Reklama

Reklama