Reklama

Reklama

VOD (1)

Troch pred ním zabili... on je štvrtý. Podarí sa mu premôcť nepriateľov?
Mimozemšťania a ich strážcovia sa ukrývajú na Zemi pred neľútostnými vesmírnymi  lovcami. Môžu byť zabití, ale len v istom číselnom poradí. Na zozname smrti dnes votrelci označili na likvidáciu objekt číslo štyri. A toto je jeho príbeh.
Mladý muž John Smith nechápe, čím je výnimočný a prečo ho neustále prenasledujú nemilosrdní a krutí zabijaci, ktorí ho chcú zlikvidovať. So svojím ochrancom Henrim sú stále na úteku, večne sa sťahujú sa z mesta do mesta a John musí meniť svoju identitu. Mladík je stále v pohybe, všade je nováčikom, nikde sa nemôže usadiť ani zapustiť korene. V malom mestečku v Ohiu, kde v súčasnosti žije, však dôjde k nečakaným a prevratným udalostiam, ktoré mu zmenia život. John sa tu zoznámi so svojou prvou láskou, objaví svoje mimoriadne schopnosti a nájde spojenie s ostatnými tvormi svojho druhu, ktorí s ním zdieľajú výnimočný osud. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (9)

Trailer 3
Trailer 3
D: angličtina T: čeština
02:42
Trailer 2
Trailer 2
D: angličtina T: čeština
02:29
Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina T: čeština
01:56

Súvisiace novinky

G.I. Joe 3 má režiséra?

G.I. Joe 3 má režiséra?

13.01.2015

Akční série G.I. Joe opět mění režisérský dohled. První díl měl na starost Stephen Sommers (Mumie), druhý Jon M. Chu (Let's Dance 2) a o převzetí trojky momentálně vyjednává D. J. Caruso (Oko dravce)… (viac)

Jeff Bridges jako lovec démonů?

Jeff Bridges jako lovec démonů?

03.02.2011

Hrál ve dvou úspěšných filmech vánoční sezóny a za ten lepší je nominovaný na Oscara. Kdo by se divil, že se na něj nabídky jen sypou? Jednu z nich dostal od studia Warner Bros., které ve spolupráci… (viac)

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

19.04.2010

Stačila hlavní role v úspěšné a na Oscara nominované sci-fi District 9 a z neznámého Jihoafričana je v Hollywoodu žádané zboží. Uvidíme jej jako člena A-Teamu a pak jej čeká spolupráce se Stevenem… (viac)

Reklama

Reklama