Reklama

Reklama

Big Brother

(relácia)
všetky plagáty
Reality-TV
Slovensko, 2005, 120 min

Réžia:

Jeffo Minařík

Recenzie (23)

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

V roku 2005 slovenská súkromná televízia Markíza nasadila do svojej programovej štruktúry reality show "Big Brother". Bola to reakcia na podobne ladenú show "VyVolení", ktorú začala vysielať konkurenčná komerčná televízia Joj. Markíza do tohto projektu vrazila hodne vysokú sumu, ale jej ťah sa im v tomto prípade nevydaril. "Big Brother" sa stal prepadákom. Jeho sledovanosť bola mizerná. Obrovské sklamanie. V súboji s diváckym fenoménom "VyVolení" to bola totálna prehra. Slovenská verzia "Veľkého brata" divákov nezaujala. V USA to bol hit, na Slovensku to bol odpad! ()

WANDRWALL 

všetky recenzie používateľa

Líbila se mi i tahle Slovenská verze. Už jsem psal o REALITY SHOW jinde a jen opakuji, že je stavím výš, než Ordinace...a podobné seriály. ()

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Veľký brat vás vidí! Až sa divím, čoho sú kapitalizmus a komercia schopné. Ale hlavne šokovať, to je ich motto podľa mňa. Veľké lajno, veľký odpad! ()

Z0oMb3E odpad!

všetky recenzie používateľa

To, čo v Amerike lámalo rekordy v sledovanosti sa u nás absolútne neujalo. Neviem či je to tím, že sme kultivovanejší a vieme posúdiť a požadovať kvalitu, alebo sú Američania a ostatné krajiny totálne mimo vkusu? Som rád, že aj v telke pochopili, že nemá význam pokračovať v týchto reality-show. ()

Martin741 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak rozmyslam, ake slovo by najlepsie vyjadrilo moj komentar k tomuto vytvoru, a jedine, ktore ma napada, je S R A C K A, ale ani to nie je uplne ono. Pochopitelne 0 % ()

danco123 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak k tomuto nemám ani komentár, ešte úbohejšie ako reality show Vyvolený. Jediné pozitívum je, že túto show sa už nesnažili opakovať ako napr. Vyvolených alebo Farma. Odpad!. Dávam 0%. ()

Darckol odpad!

všetky recenzie používateľa

Až teraz som si spomenul, že niečo také kedysi bežalo v TV :) 0,5/10 lebo takéto reality show mi vôbec nie sú po chuti. ()

Reklama

Reklama