Reklama

Reklama

Crn crn

(relácia)
všetky plagáty

Obsahy(1)

Stredajšie popoludnie na STV patrilo v polovici deväťdesiatych rokov tejto obľúbenej relácii určenej nielen pre deti. Jej obsahovou náplňou boli rôzne súťaže a zaujímavé debaty. Najpopulárnejšou osobou relácie bol Majster N, jeho pokusy, otázky a žabí sliz. Pod maskou Majstra N sa skrýval Jozef Nodžák. Medzi moderátorov relácie patrili Roman Pomajbo, Dagmar Duditšová (Dada) a iní. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (14)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Príjemný, zábavný program pre deti s nezabudnuteľným Jozefom Nodžákom alias Majstrom "N". Hádanky, hlášky, výtvory, deti za zábradlím a praskanie balónov. Veľmi zaujímavý program, ktorý mal niečo doseba a vedel byť aj zábavný. ()

majo25 

všetky recenzie používateľa

Relácia, na ktorej som vyrastal, nemohla v tej dobe neuspokojiť. Posledné roky vysielania hlavne vdaka Majstrovi N už išli z kopca. 75% ()

kebom 

všetky recenzie používateľa

Majster "N" a jeho žabí sliz, úplna klasika uvádzaná J. Nodžákom v tejto popoludňajšej relácie. Majster "N" mal u detí kedysi nesmierny úspech. ()

Kritik. 

všetky recenzie používateľa

Pri hodnotení vždy prihliadam aj na dobu vzniku a dobu vysielania. Treba uznať, v tom čase mal naozaj úspech Majster N a program bol pre vtedajšiu mládež pútavý. Náučný obsah spojený so zábavou, rôzne súťaže, mladí moderátori a na tú dobu zaujímavé témy. Dnes podobné programy v TV chýbajú. ()

teltri 

všetky recenzie používateľa

Crn Crn bola legenda porevolucnych rokov. Ach boze tie poobedia ked sme prisli zo skoly, kraaaasne :) Master N to vzdy na koniec zaklincoval. Jak spliechal tu vodu na Dadu, na to nezabudnem. :)) ()

migeldiablo 

všetky recenzie používateľa

Veľmi rád som pozeral túto reláciu pre mládež, tešil som sa na ňu každé popoludnie. Niektoré termíny používame až do dnes: Volali - nevolali?, žabí slíz (každý zelený nápoj :-)) ()

KapitanKuraz 

všetky recenzie používateľa

Toto a v modrych cisach, Vam jebe, Majstra eN som ako dieta zral ako prasa pomyje. V kazdom vycape (sirupov) sa predaval kivi sirup alias zabi sliz na hektolitre a kde ho nemali skrachovali (teda aspon to som si myslel ked zacali miznut). Tak strng a doprajme si trochu zelenej nechutiny. ()

Reklama

Reklama