Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filmová verze muzikálu „Současné zbraně“ z roku 1928 Rodgersa a Harta Broadwaye o Chicku Evansovi (Eddie Foy Jr.), soukromém námořníkovi v Honolulu, který se zamiluje do dívky Delphine Witherspoon (Irene Dunne) z lepší společnosti, a začíná plánovat, jak ji získat. Jeho první plán zahrnuje vydávání se za důstojníka, aby mohl být pozván na večírek ve společnosti, odhalí se však jeho skutečná hodnost, což má na Delphine opačný účinek, jak plánoval. (sator)

(viac)

Recenzie (1)

sator

všetky recenzie používateľa

Filmová verze muzikálu „Současné zbraně“ z roku 1928 Rodgersa a Harta Broadwaye o Chicku Evansovi (Eddie Foy Jr.), soukromém námořníkovi v Honolulu, který se zamiluje do dívky Delphine Witherspoonové (Irene Dunne) ze společnosti, a začíná plánovat, jak ji získat. Jeho první plán zahrnuje vydávání se za důstojníka, aby mohl být pozván na večírek ve společnosti, odhalí se však jeho skutečná hodnost, což má na Delphine opačný účinek, jak plánoval. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (1)

  • Do roku 2015 byl považován za ztracený, Archiv Warner oznámil na své facebookové stránce v roce 2016, že ve svých archivech našli kopii Leathernecking. (sator)

Reklama

Reklama