Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Problémová dívka Danielle je poslána do pomocné třídy, což má být její poslední záchranou před vyhazovem ze školy. Tam potkává baculatého spolužáka Clarka, který soupeří se svými rodiči kvůli své homosexualitě. Během jednoho z nejnovějších problémů Danille spolu s Clarkem utíkají přes půl Spojených států až do Kalifornie, kde údajně žije Daniellin otec. Během jejich cesty odhalují své skutečné já. (Tred2)

(viac)

Videá (21)

Trailer

Recenzie (29)

U_S_O 

všetky recenzie používateľa

Pohodová a naozaj slušná road movie s vychádzajúcou hviezdičkou Juno Temple. Tá sa mi vo svojej úlohe skutočne páčila, narozdiel od Milly Jovovich. Škoda. Príbeh dvoch ľudí, stredoškolskej americkej "bitch" a chalana objavujúceho svoju "teplú" identitu, ktorí by sa za normálnych okolností na výchovu spoločného "dieťaťa" asi nedali, doplnený výborným soundtrackom, tak hodnotím prekvapujúco pozitívne, pretože toľko som od tohto filmu určite nečakal. ()

peterpatrik 

všetky recenzie používateľa

Milujem staré americké filmy ako napríklad tento. Film o dievčati, ktoré sa vyspalo s každým, arogantná na každého, kvoli tomu, že nepoznala svojho otca a nemala autoritu. Riaditeľ školy ju pošle do triedy retardov aby ju potrestal. Majú projekt na ktorom začali pracovať s jedným tučným gayom, ktorý jej pomôže dostať sa za svojim pravým otcom. Ukradne svojmu otcovi ktorý ho bil auto, a neohliada sa na následky. Cestou zaujímavých dobrodružstiev sa dostane až k otcovi a zistí, že žije úplne iný život a má dcéru. Sklamaná sa vráti a zmení svoj život. Celkovo bol film dobrý, super stará hudba, herecké výkony na jednotku Juno Temple a Milla Jovovich sexi a výborne zahraté roly postáv. Príjemný film na poobedie. 72% ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

A to som si spočiatku myslel, že Juno Temple bude mať opäť rolu protivnej bezohľadnej divošky. Popravde, spočiatku som normálne rozmýšľal či takéto niečo mám chuť vôbec pozerať, ale v podstate sa v kuse niečo dialo a postupne sa všetko rozbehlo. Danielle a Clark dostali rovnako ako ostatní zaostalí spolužiaci za úlohu "vytvoriť vlastné dieťa" - a tu sa začína celý príbeh, ktorý spustí lavínu hľadania Daniellinho otca a Clarkovej naozajstnej orientácie. Prvá polka filmu je tak na 2*, ale potom keď na povrch začali prenikať charaktery a minulosť tejto dvojice, razom bol ten film nadpriemerný. Normálne ma to dojalo (hlavne ten koniec), lebo to čo tu bolo zobrazené, tak to sa stáva pomaly ale isto civilizačným problémom - teda mám konkrétne namysli neochotu diskutovať a na to nadväzujúce robenie predčasných záverov. Škoda, že už od začiatku to nemalo takú kvalitu, inak by to bolo ešte lepšie. Takto je to medzi 3 a 4 hviezdičkami, ale keďže Juno na mňa spravila konečne kladný dojem, tak to zaokrúhlim radšej vyššie. ()

Marqta 

všetky recenzie používateľa

Kdybych byla o pár let mladší, asi bych tenhle film ocenila mnohem víc. Juno byla skvělá, ale taky je pravda, že bez ní by byl tenhle film vážně nuda i když příběh nebyl zase tak špatný, místy jsem se i dobře bavila. Všechno ale působilo tak trochu natahovaně a povrchně. Od všeho trošku a nic nebylo pořádně rozvedené, což je celkem škoda. Znova to vidět nemusím. Lehce slabší dvě hvězdičky. ()

Grizzly 

všetky recenzie používateľa

Nenásilně estrogenovej film, kde se všechno točí kolem ženskejch a teplýho tlouštíka. Nečekal bych, že zrovna já to řeknu, ale je to mnohem lepší než se zdá. Inteligentní scénář (hlavní důvod proč všichni sledujeme nezávislý filmy) je zfilmován tak decentně jak jen to jde, což příběhu přesně sedí. Navíc Juno Temple je drzá puberťačka a školní coura, ale ne taková otravná kterou má člověk chuť proliskat. Naopak je přesně taková jaká má být. Dokonce ani její tlustej kámoš není jen komická figurka a sidekick. Jsou to prostě lidi. Jak říkám, líbilo se mi to mnohem víc než bych čekal. 70% ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama