Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Najväčšie seriálové hviezdy hodnotené prísnou porotou vydajú zo seba na parkete maximum! V tematických tanečných kolách sa potrápia a presvedčia na vlastnej koži, že tanec je naozaj drina.

Tanečná šou plná vášne a energie. Najväčšie seriálové hviezdy hodnotené prísnou porotou zúročia svoju niekoľkotýždňovú tréningovú snahu pod dohľadom Jara Bekra a vydajú zo seba na parkete maximum. V tematicky ladených tanečných kolách sa potrápia a presvedčia na vlastnej koži, že tanec je naozaj drina. Večerom všetkých možných tanečných štýlov vás budú sprevádzať moderátori Matej Sajfa "Cifra" a Zuzana Fialová. O dobrú náladu sa určite postarajú aj známe a veľmi populárne hity, na ktoré budú súťažiaci tancovať. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (18)

Mernque odpad!

všetky recenzie používateľa

Naša slovenská ,,celebrita" Zuzana Fialová je tu naozaj, ako všade kde moderuje ,dokonale trápna. Tie jej vtipy sú ,,bezchybné".... K úpadku tejto Showdance jej dopomáhajú samozrejme ďalšie naše slovenské ,,celebriti", ktorých tu postupom času začíname mať požehnane. Mám pocit, že ich hľadajú na ulici. Tie ich tanečné kreácie sú naozaj neschopné. Začínam sa domnievať, že najbližší rok uvidíme iba samé relácie o varení a tancovaní nemehiel. ()

mysiak 

všetky recenzie používateľa

Ja si dovolím nesúhlasiť s komentármi...dal som po dlhej dobe šancu...a nesklamalo ma to..má to švih, je to fresh...presne ako celá TV JOJ...môžno to nepôsobí ako Let´s Dance...ale to ani nechce...a predsa tancovať na overené veci je fajn...rozhodne príjemnejšia šou ako na Markíze...po celej šou update...trošku dosť to stratilo šťavu... ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

V dobe, kedy najsledovanejšia slovenská, súkromná televízia Markíza začala vysielať už štvrtú radu overenej, divácky obľúbenej tanečnej show "Let´s Dance", prišli ľudia z konkurenčnej TV JOJ s projektom "Showdance". Sedem niktošov, ktorých nazývajú celebritami, sa zvíja v rytme modernej hudby. Je to tá najnižšia trieda televíznych hercov z podradných serialov vyprodukovaných touto stanicou. Mauréry, Batthyány, Kobielsky, Mórová, Paulovičová, Bystrianský, Svarinská. To sú teda esá. Ich výkony hodnotia ďaľšie štyri jojkárske hviezdy. Hana Gregorová a Gaba Dzuríková pritom nemajú pre tanec žiaden cit. Vrcholom pyramídy odpornosti sú moderátori. Aj keď Mateja Cifru doslova neznášam, pri absolutne nemožnej, vyložene trapnej Zuze Fialovej pôsobí ako skúsený profesionál. JOJ sa stala tou najväčšou televíznou žumpou na Slovensku. Miesto pre Odpad! ()

HAUY odpad!

všetky recenzie používateľa

Joj ?? To je už čo za demenciu ze robia takéto seriáli. Je to úplná trapošina. Iba pomyslieť na to a je mi s toho zle. Ešte keby tam dali obyčajných ľudí, ale dajú tam len samých primitívov. Najlepší príklad je „Adela Banášová“ tá tam mohla rovno nahá tancovat. Ďalšie peniaze idú cicať s ludí. Robia to len preto, aby sa ukázali ako vediatancovať sa učili 3-5 týždňov a aby si zvýšli popularitu. To čo oni sa tam učia by som vedel za 2 dni a nerobil by som okolo toho taký rozruch že aha spadol atď... by som musel mat 5,0‰ a sfetovani na šrot aby som tomu dal 1* Už sa teším na ďalšiu radu primitívnych somarín od našej "milovanej" TV JOJ ()

corona 

všetky recenzie používateľa

Prečo som dala tak vysoké hodnotenie? Nie, nie som skrytá fanúšička pôvodných JOJ-kárskych seriálov, ani netrpím na Zuzanku a Dianku (obom ušiel pred 20 rokmi vlak a teraz ho z posledných síl chytajú), ale Showdance ma irituje podstatne menej ako mediálne rozbujnené Lets Dance. V TV zabralo menej času ako spomínané LD, verím že JOJ nás už nepoctí II. sériou a Markíza, kvôli nemu v pondelok dávala filmy (síce nevalnej kvality, ale stále lepšie ako Poisťovňa šťastia). ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (6)

  • Pred každým live vysielaním bežal na všetkých LED obrazovkách v štúdiu Jerry zo seriálu Tom a Jerry. Zrejme kvôli testovaniu funkčnosti. (YivoSVK)
  • Každý večer je venovaný jednému, neskôr viacerým tanečným štýlom - napríklad Najlepšie videoklipy, Najlepšie muzikálové hity a podobne. (EuroSVK)
  • V jednom z dielov priniesla tanečná skupina Old School Brothers skutočnú vestu Michaela Jacksona z klipu Thriller aj s potvrdením o jej pôvode. (YivoSVK)

Reklama

Reklama