Reklama

Reklama

Mladá Ally Darlingová sa vo svojom živote dostala do slepej uličky - nemá manžela, prácu ani život, aký si predstavovala. Ocitla sa na križovatke a premýšľa, či šťastie jej už dávno neprekĺzlo medzi prstami. Poslednou kvapkou je varovanie z bulvárneho článku, že ľudia, ktorí mali viac než dvadsať vzťahov, definitívne prešvihli svoju šancu na pravú lásku. Ally mala už 19 milencov, a tým pádom je pred ňou posledný pokus nájsť pána Dokonalého. Vtedy jej napadne, že osudového muža musí hľadať medzi svojimi bývalými milencami. Čo keď ten pravý bol medzi nimi, len si to nevšimla? Pomoc pri hľadaní toho pravého jej ponúkne sexi sused Colin, ktorého otec bol policajtom a on po ňom zdedil detektívne sklony. Ally mu na oplátku pomáha vyhnúť sa jeho otravným bývalkám a láskam na jednu noc, ktoré ho neúnavne prenasledujú. Atraktívny Colin sa schováva u Ally v byte a berie ju ako jedinú ženu, pred ktorou sa nemusí pretvarovať. A obaja zrazu zisťujú, že majú veľmi veľa spoločného. A tak vďaka náhode Ally pochopí, že muža svojich snov zrejme nájde tam, kde by ho vôbec nečakala... (TV JOJ)

(viac)

Videá (28)

Trailer 1

Recenzie (268)

cukorek 

všetky recenzie používateľa

Ako tak pozerám Chris Evans po úspešnom zakotvení v "prístave Captain America" ďalej vyplával do dobrých filmových vôd. Tento krát sa spolu s Annou Faris plavili romantickou riekou, s občasnými návratmi do jej minulosti až sa dostali do vzájomného zblíženia. Klasický príbeh o láske, keď žene tikajú biologické hodiny a prichádza čas sa usadiť a dlho nevidí, že jej pravý a pre ňu najlepší chlap je blízko nej. Romantika splnená 100 % , komediálnosť 50% .Najviac ma pobavila scéna, keď Ally (štíhla, nízka blondína) zamenila malého chlapca od ktorého sa dozvedela, že vyzerá ako jeho mama a potom bol záber na jeho skutočnú mamu, ktorá vyzerala ako panáčik Michelin. Celkovo hodnotím na lepší priemer 60%. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Taká jednohubka bez výraznejšej scény. Anna Faris má božské telo ale divnú tvár. Chris Evans je charizmatický a pohodák a vlastne jeho nadhľad to poznateľne drží nad vodou a v medziach pozerateľnosti. Malé šteky známych hercov sú fajn, ale podľa môjho názoru trochu nevyužité. Aj napriek dĺžke to odsýpa pomerne rýchlo, len ten dojem je akýsi fádny a bez uveriteľnejších zvratov. A to finále to zase raz celé dosralo. Nechcem hovoriť, že utekať za niekym koho máte radi je blbosť. Ale ísť za ním na bicykli a chálovať počas toho pizzu je režisérsky nápad hodný facky. V zásade priemer, ale taký nejaký. ()

Reklama

V.Silver 

všetky recenzie používateľa

Z nějakého strašně zvláštního důvodu se mi tenhle film líbil, ačkoli mi od začátku byla jasná zápletka a jak to všechno dopadne. Anna Faris je zábavná as always a Chris Evans byl taky překvapivě příjemnej, mnohem lepší byli ale všichni ti ex jako Zachary "Keep it green!" Quinto, Martin "I'd kill for something more english" Freeman nebo Andy "Is Daisy gonna come?" Samberg. Opravdu jsem se hlasitě smál a velice dobře se mi u toho filmu odpočívalo, takže dávám 70% a palce hore! :) ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Musím vyjádřit neskutečně ponížený obdiv všem, kteří považují za nutné pochlubit se ve svých komentářích tím, že dokázali s předstihem odhadnout děj romantické komedie. Hle jak inteligentní tvorové navštěvují CSFD. Já bohužel patřím mezi ty pomalejší, kteří si nejsou zcela jisti, zda 1+1 jsou skutečně alespoň přibližně 2 a tak jsem se nechal zcela amatérsky pobavit neustálým humorem, nahotou i sexem, což mne uspokojilo přesně na 4,1698547 hvězdy. ()

teutates 

všetky recenzie používateľa

Nepoučitelný prutník, romantik Chris chytne za srdce, pomačká a zlomí. No v jedno bezesné ráno při své každodenní rutině otevře dveře a v tom vidí ji Annu, mé srdce zaplesalo. V tom okamžiku mi bylo jasné, že se v nich něco zlomilo a jak se bude dej vyvíjet. Úplně evidentní to nebylo, ne né neé... až tak debilní to není. Má to i jinou zápletku, možná hned dvě. Každopádně pointou je, že Anna přečte jakýsi žurnál, který upozorňuje na číslo v pořadí. Číslo připomínající prince na bílém koni, ehm. A jelikož mi dneska opět nevyšli ty skurvené čísla sportky a zapojím trochu víc lítosti v rámci čísel, které nevyšli taky Anně? 3-4/10 ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (5)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts, predovšetkým v metropole Boston. (MikaelSVK)
  • Snímek byl natočen na motivy knihy "20 Times a Lady" od Karyn Bosnak. (Terva)

Reklama

Reklama