Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Inspektor John Luther vyšetřuje společně se seržantkou Hallidayovou a pod velením superintendanta Schenka dvojnásobnou vraždu, vyznačující se nevšední mírou brutality. Tělo první oběti vrah doslova prošpikoval hřebíky a náhodnému svědkovi svého počínání vypíchl oči a vyřízl jazyk. Stopy zavedly policisty k jistému Jamesi Hauserovi, pacientovi psychiatričky Vivien Lakeové. Při zatýkání dotyčný spáchal sebevraždu, případ však zdaleka není vyřešen a paní doktorka zjevně o vraždách ví víc, než je ochotná policii sdělit. Luther se také musí potýkat s gangsterským bossem Corneliem, který ho podezírá z účasti na únosu svého syna. Ve chvíli, kdy detektivovi zaklepe na dveře Alice Morganová, vše do sebe začíná nepříjemně zapadat. (Česká televize)

(viac)

Recenzie (7)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Takže tu máme prvýkrát sériu, kde sa oba prípady budú tiahnuť cez celú jej stopáž. A oba, či už čisto kriminálny alebo ten osobnejší, majú slušné grády. Tvorcovia potešia v istom momente aj zaujímavou montážou, čiže je dobré, že sa vyhrali aj týmto smerom. Symptomatickým prvkom celej série je najmä to, že ženy konajú s chladnou hlavou a muži sú buď ich bábkami, alebo emocionálne menej vyrovnaní. ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Legenda o slávnom návrate ako scenáristická kľučka sa používa až pri bezradnosti tvorcov. To je symptómom aj tejto série. Epizóda však opäť ponúka kvalitné hlášky, napätie a dozvieme sa čo to aj o samovrahoch. ()

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ja neviem, 5. séria je proste skoro celá zlá. V druhej epizóde 5. sezóny sa síce nájde pár plusov, to určite. Ale príde mi úplne postavené na hlavu ustavičné unášanie policajtov (!) a úplne na nervy je príšerná postava Alice, ktorá zabila už predchádzajúcu sériu a vyzerá to tak, že úspešne zabije aj túto. ()

Galéria (25)

Reklama

Reklama