Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Škriatok Fidlibum uvádza rozprávky pre najmenších. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (5)

Jard 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavá relácia pre deti. Televízia by si naozaj mala vychovávať svojho diváka aj prostredníctvom takýchto projektov. 80% ()

kaposlav 

všetky recenzie používateľa

Tak dnes som si pozrel so synom túto reláciu a musím napísať, že je tam viac užitočných informácií nielen pre deti ako v mnohých reláciach, čo majú podstatne väčšie hodnotenie na čsfd. V relácií rozoberali strunové hudobné nástroje a krajiny z kadiaľ pochádzajú. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Ktorý blázon zostrojil tú desivú figúrku a vymyslel to otrasné meno "Fidlibum"? Zaručene to musí byť šialený magor, ktorý si zrejme ani neuvedomuje, že tá ohavnosť, čo je sprievodcom týmto rozprávkovým pásmom pre najmenších divákov, je neznesiteľne bizarne odporná. Tak hnusná, že môže u citlivejších detí zanechať možno aj celoživotnú traumu. Fidlibum je totiž akýsi zakrpatený, slizký trol s výrazom zákerného, úchylného zvrhlíka. To veru nie je vhodné pre malé deťúrence. Je to odpad! ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Jeden dil je ke shlednuti v archivu Slovenske televize. Je to hodnotnejsi, nez aby deti sledovaly stupidni domaci videa plne padu a zpivajicich kocek na Tik Toku. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama