Reklama

Reklama

VOD (1)

Pomáhat, chránit a lhát. Tajemství vyplouvá na povrch. Mladému policistovi je přidělen okrsek Queens, sousedství kde vyrůstal. Pracuje velmi tvrdě, aby zajistil svojí ženu a nemocnou dceru. Ale když staré tajemství vyplouvá na povrch, hrozí, že jeho život bude v troskách. Anonymní zdroj totiž odhalí nové informace, že se policisté snaží ututlat nevyřešený případ vraždy dvou chlapců. Tato skutečnost vyvolá sled událostí, které otřesou celým sousedstvím. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (9)

Trailer

Recenzie (89)

uiu 

všetky recenzie používateľa

Zdejší hodnocení? No asi jsem viděla úplně jiný film, protože mě zápletka chytla, děj se neustále posunoval kupředu a vykládal na stůl postupně karty a nebylo to ani nijak závratně dlouhé, takže jako zajímavý thriller - jednohubka, možná i dvouhubka dobré. Pokud tu ovšem opět 80% lidí hodnotí své sympatie vůči Channingu Tatumovi, tak by se měli neprodleně vzpamatovat a začít hodnotit film :) Osobně musím říct, že Tatum konečně dostal roli, kde nemusí hrát v uplém tílku a vystavovat vypracované tělo, ale naopak hraje pohodlného taťuldu (zdá se mi to, nebo i trochu přibral a má viditelný podbradek?) Když byl malý, tak nešťastnou náhodou zavraždil dva feťáky z ghetta, ve kterém vyrůstal. Jelikož byl synem mrtvého oblíbeného policisty, rozhodl se jeho bývalý parťák, že vraždy hodí k ledu a z malého chlapce mezitím vyroste dospělý muž s rodinou, dítětem a v otcových stopách se přidá k policii. Jenže začnou jedné novinářce chodit anonymní dopisy o vraždách, co se kdysi staly a nebyly vyšetřovány a všechny stíny jeho minulosti se vrací. Film je plný známých herců, kteří odvádí dobré výkony a musím uznat, že i Tatum pomalu "dospívá" v pana herce. No co, v dobách Titaniku taky každý nenáviděl Leonarda Di Capria a jak ho dnes mnozí zdejší vyzvedávají jako jednoho z nejlepších herců současnosti :) ()

gumolit 

všetky recenzie používateľa

Bohužial dalšia kriminálka , ktorá nemá potencionál aby vás vtiahla do deja a udržala si pozornosť až do konca.A nepomáha ani to že tu hrajú Al Pacino a Ray Liotta .No aj ked priznám že záverečné ukončenie nie je vôbec zlé otázkou , ale bude či to do konca vydržíte.Toto sa moc režisérovi nepodarilo a možno na pár skvelých momentov budete sklamaní.Aspon že to má dosť krátku minutáž a sem tam vás potešia aj nejaké herecké výkony. ()

Reklama

verbal 

všetky recenzie používateľa

Já se snad nepoučím! A to dobře vím, že zábavné a poutavé příhody příslušníků veřejné bezpečnosti města New York by se daly spočítat na prstech jedné ruky slepého operátora cirkulárky. Většina těchto mdlých pitchovin je snad točena na zakázku jejich odborového svazu, aby všichni viděli, jací jsou to v podstatě traumatizovaní chudáci, jak trpí jejich ubohé rodiny a pokud okamžitě nedostanou přidáno, nezbude jim nic jiného, než být zkorumpovaní a prohnilí a pod vzletným sloganem "Pomrdat a chrnět" se starat jen o to, aby jim někdo nevytuneloval penzijní fondy. A tento Son of a Bitch není výjimkou. Takže pokud zrovna nejste angažovaný starosta Giuliani nebo ve Velkém jablku nešlapete chodník, unudí vás to xmrti jako mě. ()

mazadlo 

všetky recenzie používateľa

Neskutečně špatně natočený dobrý námět který díky zpracování není ničím výjimečným. Nudné pasáže, díry a filmové trhliny ve všem co se na plátně děje provází tence úzkostlivá hudba jako z mlčení jehňátek a vy čekáte kdy to sakra vypukne. Zápletka se tváří zamotaněji než ve skutečnosti je. A i když je tak obyčejná mohla by splnit nároky na dobrý film. Bohužel v podání ve kterém je servírována v tomto filmu nedokáže nic než ukolébat ke spánku. A těch deset minut ve kterých je tam Pacino nestojí ani za zmínku. Protože to vypadá jako když ho naverbovali do filmu když šel právě z odpoledního burgru. Hrůza....škoda. ()

Santino7 

všetky recenzie používateľa

Viem (aspoň približne), na čo sa Dito Montiel týmto filmom snažil poukázať - a teda konkrétne istá depresia, ponurosť a sčasti aj bezvýchodiskovosť osudov detí vyrastajúcich v mizerných, chudobou sužovaných štvrtiach - lenže žiaľ, podobne ako aj pri jeho dvoch predchádzajúcich snímkach (A Guide to Recognizing Your Saints; Fighting), opäť sa to podarilo iba čiastočne. Jasné, melanchólia je z toho cítiť takpovediac na sto kilometrov, a Montiel opäť potvrdil, že s atmosférou narábať vie vcelku šikovne, to bez debát, avšak to samo o sebe (hoci je to prvkom užitočným a vítaným) jednoducho nestačí. Najmä nie v prípade takom, keď obsahová stránka je takmer nulová, príšerne slabá a prázdna. A to je presne aj tento prípad, nakoľko príbeh skrátka nie a nie zapôsobiť, furt tomu čosi chýbalo. Nuda. O napätí ani nehovorím. Dokonca si myslím, že spomedzi oných troch filmov, ktoré som od Montiela už videl, je práve tento bezpochyby najslabším a najmenej výrazným. A to paradoxne na prvý pohľad disponuje spomedzi onej trojice hereckým obsadením bezkonkurenčne najvýraznejším. Nuž, papierovo to tak možno je, avšak v praxi to tentoraz nezafungovalo - Tatum, režisérov obľúbenec, sa snažil (a nie, že nie), a až taký prúser to z jeho strany nebol, avšak podobne ako ostatní, ani on (hoci ako jediný dostal aspoň aký-taký priestor) v podstate nemal moc čo hrať, a už vonkoncom nie v čom zažiariť. Nuž a ostatní - menovite tým mám na mysli najmä Al Pacina, Liottu či Katie Holmes toho priestoru dostali máličko, a teda im ani nie je moc čo vyčítať (hoci si viem predstaviť, že v takejto polohe pri trochu lepšie a dôkladnejšie napísanom scenári by ako Pacino, tak sčasti aj Liotta zapôsobiť dokázali). To už je ale iba taká moja osobná teória či hypotéza, s ktorou sa nijak viac pracovať nedá. Faktom zostáva, že táto snímka vyšumela takpovediac doprázdna, a ani náhodou nijak výraznejšie nezarezonovala. I keď potenciál na to mala... Každopádne, i napriek neúspechu si naďalej myslím, že Dito Montiel je režisérom bezpochyby zaujímavým, a dovolím si tvrdiť, že dokonca aj talentovaným, len to žiaľ ešte plne nepreukázal. Je mi však sympatické, akou cestou sa uberá, s akými námetmi pracuje, a taktiež sa mi páči aj spomínaná všadeprítomná melancholická atmosféra a ponurosť, ktorá jeho snímky sprevádza (teda aspoň tie tri, ktoré som videl - čo sa týka zvyšných, novších kúskov, tam to zaručiť nemôžem, nakoľko o nich neviem dokopy skoro nič). Ja osobne pevne verím, že sa tá smola, alebo ako to nazvať, časom zlomí (možno by prospelo nájsť nejakú dopomoc ku tvorbe scenáru), a o tomto mene ešte budeme počuť aj pri snímkach ďaleko kvalitnejších. Talent mu totižto uprieť rozhodne nemožno. 45% ()

Galéria (73)

Zaujímavosti (8)

  • Postava žurnalistky Lauren Bridges, kterou ztvárnila Juliette Binoche, byla původně napsána pro muže. Francouzská herečka úlohu přijala s podmínkou, že žádný z dialogů dříve mužské role nebude pozměněn. (oje)

Súvisiace novinky

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

06.01.2012

Akční hrdina minulého a podle traileru na G.I. Joe: Retaliation i tohoto roku Dwayne Johnson pokračuje v linii filmů, ve kterých spíš někdo dostane nakládačku, než objetí od šťastné rodiny.… (viac)

Pacino a Tatum na policii

Pacino a Tatum na policii

19.02.2010

Podivuhodná herecká kombinace. Ale nechme se překvapit – Channing Tatum patří mezi nejsnaživější hollywoodské mládence. V policejním thrilleru Son of No One, který pro Nu Image/Millenium Films natočí… (viac)

Reklama

Reklama