Reklama

Reklama

Rozprávkovo bohatému ománskemu šejkovi zostáva posledných pár mesiacov života. Kým mu vymeraný čas vyprší, chce dostať na tanieri hlavy mužov, ktorí zabili jeho troch synov. Ponúka svoje ropné polia, čo je veľmi lákavá ponuka, avšak zodpovedá neľahkému zadaniu. Obeťami šejkovej odplaty sa majú stať príslušníci britských špeciálnych jednotiek - elitní, všestranne vybavení vojaci, ktorí jeho chlapcov pripravili o život počas vojny o Omán. Túto pracovnú ponuku, ale bez konkrétnych detailov, dostane Hunter, legenda medzi nájomnými zabijakmi. Keď po prílete do Ománu zistí, že má zlikvidovať príslušníkov SAS, nechce sa na túto úlohu podujať. S tým sa tak trochu počítalo, pretože Hunter má byť len návnadou v zložitej hre, ktorej cieľom je najať Dannyho (Jason Statham). Hunterov žiak a priateľ je vo svojom odbore absolútna jednotka, bohužiaľ ho pred časom zavesil na klinec. Ak prácu vezme a zabije tri esá SAS, zostane Hunter nažive. V opačnom prípade má smolu. A keďže Hunter mu kedysi zachránil život, Danny nebude mať veľmi na výber. (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

JackBurda

JackBurda (hodnotenie, recenzie)

Jason v jedný z rolí, co mu seděj nejvíc, totiž v roli profíka. Jinak film je to fajn, má příjemně temný pozadí, De Niro je sympaťák a Owen, jako jejich protějšek je taky bezva. Akční thrillery mi poslední dobou seděj, a tenhle je jeden z nejlepších.

vBaker

vBaker (hodnotenie, recenzie)

Dobrej film, ale konec byl tak nějak zamotanej. Plus bylo sympatické herecké obsazení.

VojinRyan

VojinRyan (hodnotenie, recenzie)

m.a.t.o.: Ja to neporovnávam z Killer Elite. Len som apeloval na to, čo povedal Caesar: " natočit v roce 2011 film ve styluosmdesátek je jasnej průser".
Myslel som to tak, že nie vždy je to prúser. Exp 1 je taktiež štýlom z 80tych rokov a prúser to nebol. Lebo záleží, kto to režíruje.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnotenie, recenzie)

Nebol by to zly film, len dej bol zbytocne komplikovany a akcia nicim vynimocna VojinRyan: Expendables nie je dobovka, takze s Killer Elite by som to vzajomne neporovnaval

VojinRyan

VojinRyan (hodnotenie, recenzie)

Caesar/: Ak to natočíš dobre, tak to prúser byť nemusí. Stačí si pozrieť Expendables. Čistá akcia z 80tych rokov. Len tam to režíroval Stallone a ten vie o tom viac a vie to lepšie.

Caesar/

Caesar/ (hodnotenie, recenzie)

natočit v roce 2011 film ve styluosmdesátek je jasnej průser neb teenagers to zřejmě nepochopěj a nám husákovejm dětem to bude připadat jak návrat k shit filmum

VojinRyan

VojinRyan (hodnotenie, recenzie)

Ondro1112: Si pozri ( ak si ešte nevidel ) Cpt. Ameriku. Tam sa Neal McDonough viac podobá na Cpt. Price-a z CoD. Aj fúzy mu dali presne tak ako ich mal aj on.

Ondro1112

Ondro1112 (hodnotenie, recenzie)

Prucell mi strašne v tomto filme pripomenul Cpt. Price-a z CoD, ten hlas a výzor, 100% podoba.

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Tak nakoniec film nebol az taky zly. Len treba dopredu vediet, co od toho filmu mate ocakavat, lebo trailery nechutne klamu. Po slabsej prvej polovici sa film potom slusne rozbehne. Pohodovych 6/10.

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Myslim, ze producentom by absolutne vobec nevadilo aj keby ten film bol na CSFD v cienych cislach, pokial by sa dostal do ciernych cisel financne. Bohuzial to uz absolutne nehrozi.

 (hodnotenie, recenzie)

Lacike: hodnocení tady beru jen orientačně ve stylu:co od toho čekat, ale že bych na něm zakládal hodnocení... to teda ne!

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

jaryn.: pokial na hodnoteni nezalezi, tak potom aj to tvoje je moze byt vsetkym uplne ukradnute.

jaryn.

jaryn. (hodnotenie, recenzie)

Ouwen: na hodnoceni nezalezi, mne se treba novy Conan tak libil, ze sem mu musel dat 5*

VojinRyan

VojinRyan (hodnotenie, recenzie)

jason.crank: Zajtra večer sa to všetko dozvieme. Totiž štartuje premiéra a po pravde aj ja som zvedavý na výsledok.

Seti

Seti (hodnotenie, recenzie)

Těšim se, ale zdá se, že Killer Elite nebude nijak zásadně vybočovat s Jasonovi momentálně dost průměrné akční produkce. Rozhodně by mu prospělo, kdyby zkusil zase trochu něco jinýho, protože jinak začne pomalu nudit i fanoušky akčního žánru.

Ouwen

Ouwen (hodnotenie, recenzie)

jason.crank: I tak těším se, nezáleží na ost. hodnocení, ale na tom jak si ty ten film užiješ, já se těším jako malej kluk :))

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnotenie, recenzie)

No tak som si pozrel trailer na Abduction. Moze to byt celkom slusna komedia :)

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Tak to je jasne, ze Abduction je PG-13. Keby to bolo R-ko, tak by 99% fanyniek Taylora Lautnera nepustili do kina.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnotenie, recenzie)

Lacike: nonstop akcie sa dnes uz ani netocia, ale skratka od toho filmu cakam, ze sa nebudem nudit, t. j. nebudem pocas filmu cely cas zizat na hodinky, ze kedy to uz konecne skonci :)
Inak Abduction je PG-13, ale mas pravdu, aj tak je to smutne.

Pekisan

Pekisan (hodnotenie, recenzie)

deadman93: No lebo napriklad tu v Anglicku to malo premieru 23. septembra.

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

m.a.t.o.: tak ja od toho nonstop akciu ani necakam, takze asi som lepsie pripraveny na to co nas caka.
Ohladom trzieb Killer Elite ma napadla este jedna smutna vec. Behom otvaracieho vikendu nabuchaneho Stathama, drsneho Owena a charizmatickeho De Nira pokorilTaylor Lautner s tou jeho instantnou variaciou na Bournea Abduction.
Smutne.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnotenie, recenzie)

Lacike: Nehovorim, ze to musi byt sracka, len sa bojim, ze to bude nudny film, ak tam je naozaj malo akcie....

bananman

bananman (hodnotenie, recenzie)

sakra, ja som si myslel ze statham bude clenom SAS a ti budu ti dobri a niekto sa ich pokusi zabit, nie ze zabijak statham musi zabit zlych clenov SAS...

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

m.a.t.o.: Tak este by som uplne flintu do zita nehadzal.Zatial je hodnoteni prilis malo na to, aby som uveril, ze tento film je sracka. Stale to moze byt slusne becko.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnotenie, recenzie)

jj .. no ja sa teraz najblizsie tesim uz iba na Haywire, ak aj to bude sklamanim, tak neviem ... asi sa uz na ziadny akcny flm nikdy tesit nebudem...

Reklama

Reklama