Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scenárista Jiří Svetozar Kupka zvolil pro svou inscenaci fiktivní příběh profesora Blocha, z kontextu je ale zřejmé, že se jedná o Roberta Oppenheimera, strůjce atomové bomby a jeho děsivý vliv na světové události spojené s výrobou atomové bomby. Dokáže se slavný vědec vyrovnat s utrpením které lidstvu přinesl? (sator)

Recenzie (2)

sator

všetky recenzie používateľa

Scénárista Jiří Svetozar Kupka zvolil pro svou inscenaci fiktivní příběh profesora Blocha, z kontextu je ale zřejmé že se jedná o Roberta Oppenheimera, strůjce atomové bomby a jeho děsivý vliv na světové události spojené s výrobou atomové bomby. Dokáže se slavný vědec vyrovnat s utrpením které lidstvu přinesl? Bloch (Karel Höger), Rudolf Hrušínský (Gregg), Bohumila Dolejšová (Blochová), Vítězslav Vejražka (Forrester) a L. Štědrá (Ampterová). ()

Přemek

všetky recenzie používateľa

J. S. Kupkou scénáristicky zpracovaný příběh profesora Blocha aka Oppenheimera, otce atomové bomby (Karel Höger). V dalších úlohách Rudolf Hrušínský (Gregg), Bohumila Dolejšová (Blochová), Vítězslav Vejražka (Forrester) a L. Štědrá (Ampterová). ()

Reklama

Reklama