Reklama

Reklama

Mister Green

Krátkometrážny / Thriller
USA, 2010, 16 min

Réžia:

Greg Pak

Scenár:

Greg Pak

Obsahy(1)

Chod štátu podľa zaužívanej stratégie exekutívy námestníka ministra Masona Parka zlyháva kvôli fatálnemu neúspechu programu pre spomalenie globálneho otepľovania. Akoby toho nebolo dosť, Park sa po nenáhodnom stretnutí s doktorkou Holtzerovou z Greenpoint Industries Inc. stáva nechceným testovacím subjektom experimentálneho programu. Všetko však smeruje k oveľa pozitívnejšiemu a zelenšiemu záveru, ako by mohol predtým vôbec predpokladať. (whack)

(viac)

Recenzie (2)

whack 

všetky recenzie používateľa

Je to pravda. Zmena nepríde zhora. Politici sú príliš zadubení na to, aby sami podnikli razantné kroky na skutočnú ochranu prírody. Aj keď sa budú dusiť vo vlastných kyslíkových maskách, ešte stále budú iba rečniť a kecať. Jednoduchý kraťas, no so správnym posolstvom. ()

Khalesi 

všetky recenzie používateľa

Buď sám zmenou, ktorú chceš vo svete vidieť. Gándhí to vystihol presne. Krásna rozprávka so silným posolstvom, ach o koľko by bolo všetko jednoduchšie, keby sme dokázali byť takto prepojení s prírodou, zmizli by všetky naše pochybnosti a obavy, všetka krutosť a zostali by len naozajstné hodnoty, ktoré by sme ctili a za ktorými by sme si stáli. Žili by sme skutočným životom. Vrátili by sme sa k prírode, ktorá tu pre nás je milióny rokov s otvorenou náručou milujúcej matky. ()

Reklama

Galéria (7)

Reklama

Reklama