Reklama

Reklama

Recenzie (5)

Subjektiv 

všetky recenzie používateľa

Méně komplikovaná zápletka oproti seriálu (což je dáno stopáží) není úplně dokonale odvyprávěna a nedá odpověď na všechna proč a jak, která člověka napadnou (asi nikoho nepřekvapí, že je to dáno stopáží). Zdá se mi, že Zwei je tu hlavně kvůli fanservisu. Fanda si může dosytosti užít MATERIALIZE různých otome, plavečky a dokonce i chvíle bez plavek :) Přesto jde o poměrně zábavnou podívanou, které s jistým nadhledem dávám slabší ****. ()

Marius 

všetky recenzie používateľa

Mai-Otome Zwei je OVA sledujúce udalosti odohrávajúce sa rok po ukončení pôvodného seriálu. Nagi sedí v base kdesi v republike Aries, Arika je plnohodnotnou MaiStar Otome v kráľovstve Windbloom. Kráľovná Mashiro splnila svoj sľub a postupne prostredníctvom Garderobe sprístupňuje niektoré technológie ostatným štátom planéty Earl. Vďaka nim sú otome schopné rozbiť asteroid mieriaci na Aries. Toto teleso však nesie i nezvaného hosťa , ktorý začne likvidovať i najsilnejšie Otome a po povrchu celej planéty ožívajú Children známe z Mai HiME, s neveľmi dobrými úmyslami. Zwei trpí predovšetkým skratkovitosťou spôsobenou snahou napchať do štyroch dielov OVA poriadny príbeh, pre Mai-série povinnú dávku fanservisu (toto sa tentokrát podarilo dokonale, mňamky), rozvíjať ďalej postavy a vzťahy medzi nimi a odkazy na HiME. Hoci je to graficky a animačne opäť výborná práca a fanúšikovia Mai-sérií sa budú vyžívať v tom ako sa hluší Mai a Kagutsuchi skratkovitosť príbehu nedovoľuje Zwei preskočiť latku, ktorú dosť vysoko nastavil pôvodný seriál a tak ostáva „len“ vydareným pokračovaním, ktoré nepovie nič nové, ale ani neurazí. A tešme sa na Mai-Otome Sifr, ktorá má budúci rok priniesť príbeh Leny Sayers, najväčšej Otome kráľovstva Windbloom, aká kedy nosila Zafír azúrovej oblohy. MATERIALIZE! ;-) 8/10 ()

kyselina 

všetky recenzie používateľa

Mashiro se snaží ze všech sil dostát svému slibu - a to jak tomu, který dala Arice - vybudovat takové království, kde by byli všichni šťastní, tak slibu, jenž dala Midori. Bohužel nic není tak snadné a neexistuje svět, kde by všichni byli spokojeni se vším, a tak je velice těžké splnit první ze slibů, s čímž je Arika velice nespokojená. Dokonce se se svou Paní dostane do vážné potyčky, což ji zabrání nadále využívat celého svého potenciálu. ()

Palisander 

všetky recenzie používateľa

Štyri časti, a aj z toho mála je asi dva a pol seno slama, teda len objem a objem a nič nového. Fanservis, to áno. Ale inak nie je dôvod pozerať. ()

Reklama

Reklama