Reklama

Reklama

Halloween

  • Česko Halloween (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pred štyridsiatimi rokmi dokázala Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) ako jedna z mála prežiť zabíjanie vraha s maskou Michaela Myerse. Útok, ktorý sa odohral cez halloweenovskú noc, v nej však zanechal hlboké jazvy na duši. Od noci, počas ktorej vyšinutý mladík dobodal jej priateľov, len aby mohol pripraviť o život aj ju, sa dôsledne pripravuje na jeho návrat. Žije v ústraní, v dome plnom dômyselných pascí, zúfalo si nerozumie s dcérou (Judy Greer), ktorá ju kvôli tejto posadnutosti považuje za blázna, a veľmi ťažko si hľadá aj cestu k dospievajúcej vnučke. To všetko aj napriek tomu, že Myers prežíva v jednej z najprísnejšie strážených psychiatrických liečební a možnosť jeho úteku je len teoretická. Blíži sa však Halloween a všetky Lauriine obavy sa rázom zhmotnia po havárii autobusu, ktorý prevážal nebezpečných psychiatrických pacientov do nového ústavu. Niektorým z nich sa podarilo utiecť. Michael Myers bol medzi nimi a svojej nezdravej fixácie na Lauriu sa nezbavil. (CinemArt SK)

(viac)

Súvisiace novinky

Nový Vymítač ďábla je v problémech

Nový Vymítač ďábla je v problémech

12.01.2024

Hollywoodská studia Universal Pictures a Blumhouse Productions měla velké plány, co se týče nedávného oživení série Vymítač ďábla s podtitulem Znamení víry. Společnost NBCUniversal v roce 2021… (viac)

Hororoví mistři spojí síly

Hororoví mistři spojí síly

19.11.2022

Když se ve filmovém byznysu řekne fúze, většinou z toho nepramení moc dobré zprávy, viz studio Warner Bros. Discovery. Ta následující by ale přece jen mohla být výjimkou. Produkční společnosti Jasona… (viac)

Diverzita ve filmech vede k vyšším tržbám

Diverzita ve filmech vede k vyšším tržbám

25.04.2022

Co si fanoušci mohli už dávno domyslet, nyní potvrdila nejnovější studia. Jedním z největších témat moderního Hollywoodu je v posledních letech tlak na smysluplnější rozmanitost ve filmovém průmyslu.… (viac)

Vymítač ďábla se dočká rebootu

Vymítač ďábla se dočká rebootu

27.07.2021

Po úspěchu s oživením hororové série Halloween se režisér David Gordon Green pokusí provést to samé s další žánrovou klasikou, tentokrát Vymítačem ďábla. Práva k nové trilogii – ano, trilogii –… (viac)

Reklama

Reklama