Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá Zoe pracuje v prodejně koberců matčina přítele. Jejím snem je ale stát se choreografkou. Náhodou potká sympatického majitele klubu Michaela, kterému se zalíbí její nápad přivést zpět na scénu disko. A tak Zoe začíná kolotoč organizování nového klubu, zkoušek na první otevření a problémů s láskou. Spousta muziky, tance a hezkých lidí. (moused)

(viac)

Recenzie (7)

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Veď to je sfilmované slovenské príslovie, je jedno akú frajerkú máš, vždy sa nájde niekto starší a bohatší, čo ti ju zobere. Ale tanečníčky boli veeeeľmi sympatické, čierny Aston potešil. Na to že to mal byť tanečný film tam bolo toho tanca ako šafránu, na druhej strane aspoň si to zbytočne neulietavalo a držalo sa to pri zemi. 2 z 5 ()

nessbeal 

všetky recenzie používateľa

Celkom prijemna vec o hudobnom style disko, celkom priamociary a jednoduchy pribeh, ale ide o hudbu a o tanec a kto to este pri tanecnych filmoch nepochopil, nemusi ani pozerat. ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Moje hodnotenie vysvetlím jednoducho. Ak idete pozerať tanečný film ide vám v prvom rade o tanec, bokom sa môže odvíjať dáky otrepaný príbeh ale v prvom rade ide o tanec a vo filme s podtitulom "Tanečná horúčka" som čakal o dosť viac. Nápad s oživením Disco vo filme nie je zlý dokonca aj hudba, ktorá sa vo filme objavila bola dobrá. Ale preboha tie tanečné kreácie? Finálny tanec je na úrovni tanečnej školy mojej malej 3-ročnej neterky a vedľajší príbeh? Už v polke som sa stratil v tom, kto s kým chodí, kto s kým spáva, kto s kým koho podjebal a podobne. Toto si točte v telenovelách milí pán Walsh. Jednu hviezdu dávam filmu za dokonalý herecký výkon Jasona Derula, ktorého 2 minúty v tomto filme dali môjmu filmového srdcu viac ako celé herecké obsadenie dokopy. Za mňa teda 20%. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama