Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželku a syna šerifa Matta Austina (Luke Perry) zabije väzeň na úteku, ktorého šerif zajal pred mnohými rokmi. Austin ho prenasleduje a nakoniec ho nájde v malom mestečku. Dôjde k prestrelke, v ktorej je zastrelený nevinný rančer, väzeň však opäť vyviazne. Aby šerif odčinil rančerovu smrť, sľúbi pomoc jeho žene. Tú sa bohatý vlastník pozemkov snaží obrať o majetok, medzi ktorým sú aj práva na jediný vodný zdroj vo vyprahnutej krajine. (Incantator)

(viac)

Recenzie (2)

jopal 

všetky recenzie používateľa

Vaham medzi 3 a 4*. Viediet ten film v 15. tam mu dam aj 5. Pribeh dobry, krasna priroda, aj strelba, kone, bitky a vsetko co k westernu patri. Len to nejako islo cele mimo mna. S nikym som sa nestotoznil, aj ked zaporak bol teda hnusny, ale bolo mi to akosi jedno. Stale som sa citil ako vo filmovom atelieri, medzi kulisami, pri natacani... ()

dopitak 

všetky recenzie používateľa

Největší padouch je zároveň největším charakterem, film jako podle zápletkové šablony (náhod přibývá, až je to trochu trapné), není akční, ani dramatický, je jen blbý a hraje si na romantiku do posledního dechu. Toužíte-li vidět Dylana z Beverly Hills s koltem proklatě nízko, můžete to snad risknout. ()

Reklama

Galéria (5)

Reklama

Reklama