Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Georg Bjarnfreðarson (Jón Gnarr) si odsedel päť rokov z desiatich za vraždu. Za vzorné správanie je čoskoro prepustený na podmienku. Avšak myšlienka náhle opustiť väzenie sa mu nijako zvlášť nepozdáva. Vonku ho zrejme nikto nečaká okrem jeho despotickej a buržoázne zmýšľajúcej matky Bjarnfreður (Ágústa Eva Erlendsdóttir), ktorá je zanietená feministka a ktorá vychovávala malého Gorgea podľa svojrázneho modelu komunistickej ideológie. Navyše mu doteraz zatajuje, kto je jeho skutočný otec. Teraz, po rokoch opäť na slobode, sa George pokúsi vymaniť z modelu, v ktorom sa zasekol, a oslobodiť od úlohy, ktorú mu celý život vštepovala jeho matka... (sochoking)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

Forty- 

všetky recenzie používateľa

Milujem škandinávsku drámu a ich zmysel pre humor. Čakal som, že toto bude tutovka, ale bol som sklamaný. Vôbec sa mi nepodairlo do deja dostať, nejaké to bolo celé nemasné a nepútavé. ()

Ephemeris 

všetky recenzie používateľa

Island nezvykne sklamať. Osobne ma zaujímal hlavne herecký výkon bývalého starostu Reykjavíku Gnarra. Ten človek sa nechal v kancelárii fotiť s nohami na stole, ružovými nohavicami a žltými topánkami. Zúčastňuje sa snáď každého pochodu gejov na svete a voľby vyhral s programom, že do ZOO zabezpečí ľadového medveďa a osušky pri bazénoch budú zdarma. Bohužiaľ, ako humorista ma Jón Gnarr nakoniec nejako neberie... Pár geniálnych scénok sa nájde (rodinná oslava po doktorskej "promócii"), ale je to len lepšia trojhviezda... ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama