Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Animovaný seriál pre deti inšpirovaný dielom autora Michaela Endeho. Hlavná postava Jim Button zažíva dobrodružstvo spolu so svojím priateľom Lukeom a jeho lokomotívou zvanou Emma. Počas cesty sa k nim pripojí princezná Lisi s ktorou hľadajú nový domov. Jim a Lisi sa zasnúbia a Jim získa vlastnú lokomotívu Molly, s ktorou sa dostávajú až do kráľovstva Jamballa. (Marek1991)

(viac)

Recenzie (2)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Jim Button bola celkom zábavná rozprávka, najmä zvučka pre mňa zostala uchovaná v pamäti. Boli to celkom dlhé príbehy, ktoré však svojou kvalitou a zábavou zaostávali za mnohými inými rozprávkami. ()

Kri-kri 

všetky recenzie používateľa

Jeden z mála animáků z FoxKids, na který se dalo koukat (nejspíš proto, že není americké produkce). Sledoval jsem to zejména kvůli prostředí, v jakém se děj odehrával, tj. kdesi v Číně nebo dálném východě. Myslím, že celý seriál nebyl u nás nikdy odvysílán, z 52 dílů jich na Fox Kids odvysílali jen prvních 26, v nichž princezna Lisi byla unesena dračicí Drtizubkou a Jim Button a Luke ji na své lokomotivě jeli osvobodit. Cestou je pronásledoval ministr Pipapo, který zorganizoval princeznin únos. Jednotlivé díly si už asi nevybavím, jen jeden hodně zajímavý mi utkvěl v paměti a to ten, kdy Jim a Luke přijeli do paláce z bílého mramoru, v němž bydlely jakési čarodějnice a ty se staraly o to, aby každý, kdo do paláce vejde všechno zapomněl, dokonce i své jméno. Celkové hodnocení slabý průměr 3 *.45% ()

Reklama

Reklama