Reklama

Reklama

Naše manželstvo - ich svadba! Naša svadba je v skutočnosti svadba oboch našich rodín! Snúbenci s hrôzou zisťujú, že keď si niekoho berieš, berieš si aj celú jeho rodinu, so všetkými jej členmi, nech sú hocakí! To je šokujúca lekcia pre všetkých zamilovaných a Lucia s Markusom nie sú výnimkou. Čerství snúbenci už čoskoro zistia, že ich nevinné "áno" môže viesť k veľkému rodinnému sporu.
Čerstvo zasnúbení vysokoškoláci Lucia a Marcus sa jedného dňa vrátia zo školy domov a nečakane oznámia rodičom, že sa chcú zosobášiť. To však nemali robiť! Ich samoľúbi, márnomyseľní a egoistickí otcovia môžu nielen ohroziť ich svadobné plány, ale po svadbe im aj celkom zničiť vzťah, lásku a celý život. Snúbenci si totiž nechtiac berú do manželstva aj všetkých členov partnerovej rodiny! Vzduchom lietajú urážky, napätie stúpa a nikto si nie je istý, či sa otcovia – dvaja tvrdohlaví alfa samci Brad a Miguel – pred obradom dokonca aj nepobijú. Luciinu matku  celkom pohltili prípravy na perfektnú svadbu svojej dcéry, a tak jediným pokojným členom svadobného šialenstva zostáva právnička Angela, najlepšia kamarátka ženíchovho otca. Počas nasledujúcich týždňov vyplnených svadobnými prípravami snúbenci s hrôzou zisťujú, že keď si niekoho berieš, v skutočnosti si berieš celú jeho rodinu! (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (13)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Spočiatku som nechápal to priemerné hodnotenie, pretože sa mi to najprv zdalo celkom vydarené a bolo v tom kopu prirodzenej irónie a pri strete dvoch komunít sa podľa očakávaní schyľovalo ku mnohým vtipným výmenám názorov. Zápletka tiež nebola vôbec zlá, no potom ku koncu to pôsobilo neuveriteľne hlúpo a plytko. Takýto námet a postavy mali široký potenciál na komédiu, ale zas a znovu prekvitali zbytočne prehnané scény, ktoré mali od taktného a prirodzeného humoru z úvodu filmu na míle ďaleko. Škoda toho, ale moje dojmy sú tak na hranici 2 a 3*, ale kvôli tým záverečným scénam sa prikláňam k tým dvom. Z filmov o strete dvoch kultúr pred svadbou odporúčam radšej výborný indický film 2 States. ()

O´Neill 

všetky recenzie používateľa

Po posledních shlédnutých komediich Na tuhle nemám a Noční rande jsem si říkal, že tohle bude třetí fajnová komedie do třetice. Opak je však pravdou. Aneb typické klišé, když se potkají dvě zcela rozdílné rodiny, v tomto případě afro a mexičani. Spousta rádoby žertů, neustále narážky jeden na druhého. Za celý film jsem se upřímně zasmál asi jen třikrát, a to je na "komedii" sakra málo. ()

Reklama

T2

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USA $20,255,281Tržby Celosvetovo $21,398,831Tržby za predaj DVD v USA $5,965,469 //počet predaných kusov 335,595 ()

Hal_Moore 

všetky recenzie používateľa

Schéma "Hádej kdo přijde na večeři" je stejně tak ohrané jako happyendy u filmů od Walta Disneyho. Tentokrát se proti sobě postaví klany afroameričanů a mexikánců. Jedinou zábavou na téhle komedii je sledovat počínání Carlose Mencii v roli mexického otce. Tohoto herce jsem viděl poprvé v životě a hned jsem si jej zamiloval. Forest Whitaker jako jeho černošský protějšek odehraje kvalitně zase to své, ale tady výčet kladů končí. Smát se budete jen u vzájemného pošťuchování těchto dvou hlav rodin i celého filmu zároveň. O příběhu se široce rozepisovat nebudu, neb tu téměř nic nového k vidění není. Vše už tu bylo minimálně jednou a vsadím se, že skoro vždy lépe. K tomuto filmu už se vícekrát vracet nebudu. ()

curil 

všetky recenzie používateľa

Americký fenomén - svatba, zřejmě zážitek na   celý život. Žádná jiná kinematografie se   tímto tématem tolik nezabývá. Už jsem viděl   desítky těchto filmů a pokaždé je stejné.   Hádky okolo svatby, svatební manažeři (co je   to povolání?), řeší se zasedací pořádky,   tři družičky převážně v růžových   šatech, mládenci, meníčko, hudba, navíc ty   americké svatební sliby předčítané z   papírku před všemi shromážděnými a také   projevy příbuzných svatebčanů. No, prostě   trapárna. Pak se za pár let rozvedou a začnou   další dohady, tentokrát už méně příjemné.   V tomto filmu je alespoň zajímavé to, že   nevěsta je Mexičanka na rozdíl od   černošského manžela. Také můj oblíbený   herec Forest Whitaker přinesl ve fádním   příběhu trochu oživení. ()

Galéria (18)

Reklama

Reklama