Reklama

Reklama

Recenzie (4)

pepua 

všetky recenzie používateľa

Doktor chirurgie potká klavírní virtuosku, která se chystá na koncertní turné po Evropě. Zamilují se do sebe, ovšem slečna klavíristka již jednoho nápadníka má a tak nakonec doktora odmítne. Ten, zpět v práci a stále těžce zamilován, slíbil jisté chronické kriminálnici trochu spravit zjizvený obličej a jaký nový obličej jí ukutí je nasnadě. Námět v sobě určitý potenciál skrývá, ale to zpracování představuje vrchol nudy. Romantický film s jasným průběhem, průměrnými hereckými výkony a ve finále docela zmršeným námětem. ()

liquido26 

všetky recenzie používateľa

Plastický chirurg se zamiluje do pianistky. Poté, co dostane košem (dáma se má vdávat), operuje ve vězení zlodějku se znetvořeným obličejem a rozhodne se, že jí obličej opraví tak, aby vypadala stejně jako jeho láska a potom se s ní ožení v naději, že se žena bude chovat přesně tak, jak očekává. __ Takto slabé hodnocení si tento film Terence Fishera rozhodně nezaslouží. ()

Reklama

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Videl som toho uz na mraky, no este niky film o tom, ze ako chirurgovi /ci kto to bol/dala jeho laska kosom, rozhodol sa operovat uplne cudziu slecnu a  vytvorit si umelo jej tvar na sposob tej, ktora mudala kosom. Noiry su vacsinou o vysetrovani zlocinu, ne o tomto   60 % ()

Topco 

všetky recenzie používateľa

Noirový príbeh žiaľ bez noirového vizuálu (high-key nasvietenie tvárí mi tu vyslovene nesedelo). Dej je skratkovitý a pokojne mohol mať o 10 minút viac a venovať sa posadnutosti hl. hrdinu zmeniť (prevychovať) pacientku, neskôr svoju manželku - notorickú kriminálničku, ktorej preoperoval tvár po vzore ženy, s ktorou nemôže byť. Malo to rozhodne väčší potenciál, vrátane rozuzlenia. 3,5* ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama