Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ranné vysielanie televízie Markíza. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (37)

Etherium 

všetky recenzie používateľa

Zvykol som to ráno pozerávať, ale to asi len preto, že som nemal čas to prepnúť, úprimne, bez telerána som si ráno do školy nevedel predstaviť, vždy to bolo zapnuté, ale dtále to je o tom istom, furt tam bol Ilko, furt tam boli vselijaký nudný hostia, sem tam výnimky boli, ale inak aspoň tie správy a šport... ()

machopoltar 

všetky recenzie používateľa

,,ked rano clovek vstane je cudny, sam vo svojom svete a ak ma to stastie ze si moze zapnut telku vacsinou ako sprievod k cinnostiam sihne spontanne po telerane,,,,,,,,,,,,,,,,robit program kazdy den pre telerano musi byt zlozita zalezitost,,vstavat tak skoro rano+ plno inych tech a manazer. veci , takze si zasluzia pochvalu za co by som dal aj 3,,,,,ale ked tam vidim tie dve korytnacky afektovanu sosovu a vrcharku polakovu prepinam,,,,,,ked ich raz stretnem v afekte na nich zabliakam,,,,,,, "PRESTANTE KONECNE SKAKAT LUDOM DO RECI",,,, nepredstavitelne ako ich tam mozu drzat, ved oni nedokazu najs v rozhovore podstatu,myslienku a uz ked sa dostane k dobrej teme ukocia to a idu bud varit ci k usa bulvaru atd,,,,,,,este sa knim da priclenit ILKO v tom mate jednu istotu ked vam hovori o pocasi a to, ze urcite take ako tvrdi nebude,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,vs ostatní velka pochvala zvlast kvetke , ktora ked robi telerano mame v dome pohodu a dej je pragmaticky,racionalny, obycajny,,,,,,,este raz naposledy,,SOSOVA neskac do reci ,,neskaaac do reciii ()

Reklama

D1705 

všetky recenzie používateľa

Teleráno je proste jednoducho televízna klasika. Ranná relácia, o tom čo dnes beží vo všetkých smeroch a samozrejme aj všeobecné vsuvky ako TV Noviny, Šport, Počasie a Dopravná situácia. Tých moderátorov by však mohli aj trochu prestriedať a ráno by nemusel ako rozprávka stále chodiť Tom & Jerry. ()

KapitanKuraz 

všetky recenzie používateľa

Dávam jednu* a to len preto, lebo som teleráno používal ako hodiny pokiaľ sme mali starú CRTčku. No to že ešte aj tam nasrali reklamu o cca 7:30 ma vedelo zničiť, keďže som ako poctivý stredoškolák naťahoval čas do poslednej sekundy a až potom som futašil na zastávku MHD ktorú som mal presne 41 metrov od vchodu. No a keďže som takmer vždy zmeškal, bol som nútený vrátiť sa domov, dobre sa zhúliť a vyrobiť si ospravedlnenku. PS. pre všetkých študentov, nie je pravda že vám nikde nevyrobia falošnú pečiatku lekára, práve naopak. ()

tančísvlky odpad!

všetky recenzie používateľa

Banda ľudí čo sa tvári , že chcú nie čo povedať ale opak je pravdou. Nechápem, zmysel podobných programov. Na Markíze sa nedá pozerať vôbec nič. Ako dôkaz je dnešný výsmech v podobe oslavy 70.výročia SNP. A implementácia Troškového braku Slunce,seno 3. Mám pocit ,že všetko na svete by malo určitú pokoru aj televízny program. Je hrozne smutné, čo sa stalo z ľudí za 70 rokov. Nedokážeme jeden deň venovať úcte k padlým. Hanba ... ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

  • Na začiatku roka 2016 sa stalo Teleráno svetoznámym pre škandál s kuchárom Ľubom Herkom, ktorý v ňom pripravoval v živom prenose neznámu bielu látku spôsobom, akým sa pripravujú niektoré drogy na užívanie. (Marek1991)

Reklama

Reklama