Reklama

Reklama

Chuťovky

(relácia)
Rodinný
Slovensko, 2003, 25 min

Účinkujú:

Petr Novotný, Vojtech Artz

Obsahy(1)

Zábavná show o varení s najlepším českým zabávačom Petrom Novotným, ktorý televíznym divákom predvádza nielen svoje vlastné chutné recepty, ale v každom vydaní relácie privíta milého hosťa - známu osobnosť spoločenského života, ktorá sa s divákmi taktiež podelí o svoje kulinárske špeciality. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (13)

biopanic odpad!

všetky recenzie používateľa

Bohapustá propaganda Petra Novotného /a vegety/, na ktorého mám alergiu. Jeho "pôsobenie" mi prekážalo do takej miery, že mi unikala podstata veci a to jest varenie. Neskutočne "vtipné" príbehy ma vytáčali zrovna tak, ako kvázi "jedenie" s hosťom, kde si účinkujúci s moderátorom dali po 2 minisústa, utrúsili, že je to geniálne a potom šup šup späť k sporákom, znova si vypočuť pár "neuveriteľných" story. Zbytočnosť a hanba programov o varení. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Tento program mal svojho času veľký úspech. S odstupom času sa na to pozerám ako ďalšiu napodobeninu amerických relácií, ktorá však nebola až tak zlá. Petr Novotný rozprával pri nej svoje príhody (často som neriešil, či skutočné alebo vymyslené pokiaľ nešlo o niečo dôležité) počas toho ako varil, aj keď to je podľa mňa z časti hlúposť, opísal som to v komentári k Vojna kuchárov, pretože toto všetko by sa malo vystrihnúť a relácia by sa mala venovať iba príprave jedla, servírovaniu, radám, proste aby to bola kvalitnejšia dobrá kuchárska poradňa, ktorá predčí aj knihu, keďže je tu priestor na živú vizualizáciu, čo v knihách nie je. Takisto ten záverečný zoznam ingrediencií, či postupu prípravy a servírovania by mal mať viac času ako dáke vtipy, či motanie okolo stolu. Musím však uznať, že aj do svetovej kuchyne tu bolo sčasti nazrené, či iné veci tu boli kvalitnejšie robené ako v bežných programoch o varení a predsa Petr Novotný je svojská osobnosť, takže pre mňa mierny nadpriemer. ()

Reklama

MIKESTEIN 

všetky recenzie používateľa

Na slovenské pomery najlepší televízny program o varení. Petr Novotný vedel velmi presne čo robí a bol v tom profesionálny. Hladina programu sa u mňa drží na bezkonkurentčnej úrovni. Možno práve Chuťovky vo mne vyvolali môj potencionálny záujem o kulinárstvo. Vždy ma bavilo pozerať programi a relácie podobného typu (zo zahraničia alebo zo slovenska). Pametám si že ako mladší som si zapol podvečer televízor a prepol na markízu kde sa práve začal môj oblúbený slovenský program o varení s Petrom Novotným, ktorý si pozíval hostí a ukazoval najrozličnejšie jedlá z všetkých kútov sveta. Malo to tempo, úroveň a dobrého moderátora. A takmer som zabudol na to ako som sa tešil na Novotného múdre citáty slávnych i menej slávnych. Sláva Chuťovkám. ()

haffen 

všetky recenzie používateľa

Kedysi keď to bežalo v tv, tak sa priznám, že som to pozerával. Nebol som popravde nejak kulinársky zdatný a bol som naivne v tom, že o tomto je jedlo. Dnes už viem, že to boli len kulinárske lapsusy a tadiaľto cesta nevedie. V tej dobe ok, ale dnes by to bolo asi na možno trochu lepšej úrovni ako Babicové vraždenie potravín v priamom prenose. Každopádne ak chcete niečo pochytiť o gastronómii, tadiaľto cesta nevedie ani omylom. ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama