Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nie kłam, kochanie“ znamená „Neklam, miláčku“ Nie, nie je to rozprávka. Je to milostný príbeh, ľahko podaný, vtipný a predsa nie odtrhnutý od života. A čo v našom príbehu robí krásna Ania (Marta Żmuda-Trzebiatowska)? Áno, rozpráva sa s kaktusmi ako s ľuďmi a tie zakvitnú... Marcin (Piotr Adamczyk) je notorický klamár a dostáva sa do finančných problémov. Jeho bývalé ho nechcú ani vidieť – nikdy nekončil vzťah práve v "bielych rukavičkách". Jedina nádej na návrat do pôvodného štýlu života je príchod bohatej tety z Anglicka. Tetuška Nela (Beata Tyszkiewicz) chce odkázať svojmu jedinému vnukovi svoj majetok, avšak má jednu podmienku: musí sa oženiť. V hľadaní nastávajúcej mu pomáha jeho priateľ (Tomasz Karolak (apolite)

(viac)

Recenzie (3)

apolite 

všetky recenzie používateľa

Ste romanticky založené dámy a rozumiete polštine? Potom je tento film priamo pre Vás! Ak neviete polsky -nič to- je to dosť smiešny jazyk ktorému sa dá intuitívne porozumieť (napr. Policjantka szuka kamizelku guloodpornu). A ak ste chlap, potom musíte vedieť že vo filme hrá toho času najkrajšia polská herečka na place. A je to polsky! 100 bodov! ()

sorondo 

všetky recenzie používateľa

Tento film nadchne aj toho, kto nemá práve najvrelší vzťah k takémuto druhu filmov. Piotr Adamski je už tradične zárukou kvality, okrem toho najmä mužské oči ocenia krásnu hlavnú hrdinku Martu Zmudu-Trzebiatowskú. K tomu treba prirátať vtipné scény a dokonalé kulisy z prostredia historického Krakova. ()

Galéria (53)

Zaujímavosti (5)

  • Počas záverečných pasáži natáčania na Malte sa vo filme objavil vtedajší prezident Lech Wałęsa, ktorý tam práve vykonával svoje služobné povinnosti. Po tom čo bol prehovorený do maličkej role konštatoval, že mu to šlo strašne a odišiel. (apolite)
  • Počas nakrúcania si Piotr Adamczyk (Marcin) zlomil nohu. (apolite)
  • Herečka, ktorá stvárňuje Aniu - Marta Żmuda-Trzebiatowska, sa nikdy nevydala. Jej pravé meno je Marta Anna Maria Trzebiatowska. „Żmuda“ je prídomok a v poľštine znamenal „mrhanie časom“. (apolite)

Reklama

Reklama