Reklama

Reklama

Janíčko a Marienka: Lovci čarodejníc

  • Slovensko Janko a Marienka: Lovci čarodejníc (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Príbeh sa začína 15 rokov po tom, čo súrodenci  Janko a Marienka utiekli čarodejnici, ktorá navždy zmenila ich životy, pretože im dala poznať, ako chutí krv. V súčasnosti dospeli na zrelých, skvelo vytrénovaných lovcov, ktorí sa rozhodli,  že začnú podnikať v tom, v čom sa ako malé deti preslávili - v love na bosorky! Vystopujú a zničia všetky čarodejnice v tmavých lesoch v najbližšom okolí, čím zároveň pomstia krivdy svojej mladosti. Ale ako sa začne blížiť neslávne známy "krvavý spln" a malé drevené mestečko začne čeliť nočnej more v podobe únosov nevinných detí, Janko a Marienka spoznajú zlo horšie, než predstavuje akákoľvek čarodejnica, ktorú kedy ulovili. Stoja tvárou v tvár samotnému diablovi, ktorý by mohol byť kľúčom k ich desivej minulosti! (TV JOJ)

(viac)

Galéria (96)

Súvisiace novinky

Jeníček a Mařenka mají nový dohled

Jeníček a Mařenka mají nový dohled

09.08.2015

Dva roky stará fantasy Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic, v níž se slavní sourozenci stali akčními hrdiny, vydělala 226 milionů dolarů. Vzhledem k padesátimilionovému rozpočtu jí tak bylo rychle… (viac)

Jeníček a Mařenka uloví další čarodějnice?

Jeníček a Mařenka uloví další čarodějnice?

22.09.2014

Loňská akční fantasy Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic vydělala 226 milionů dolarů. To je při padesátimilionovém rozpočtu jasná komerční výhra, kterou by studio Paramount chtělo přetavit do druhého… (viac)

Dwayne Johnson: Lovec démonů

Dwayne Johnson: Lovec démonů

02.09.2013

Hon na všelijaké ošklivé potvory a ježibaby je pořád v kurzu. Jeníčkovi a Mařence to šlo pěkně od ruky, Vin Diesel se čarodějnicím podívá na zoubek v akčním hororu The Last Witch Hunter a teď touží… (viac)

Jeníček a Mařenka podruhé a ještě šílenější

Jeníček a Mařenka podruhé a ještě šílenější

09.06.2013

Rozpočet 50 milionů, celosvětové tržby 226 milionů. Snadná matematika, i když vezmeme v úvahu, že téměř polovina utržených peněz zůstává kinařům. O možné trilogii se mluvilo už před premiérou, a teď… (viac)

Reklama

Reklama