Reklama

Reklama

Petríkova cesta na Mesiac

  • Česko Petříkův výlet na měsíc (viac)

Obsahy(1)

Malý Petrík a jeho sestra Anelize snívajú o ceste na mesiac, cestou stretávajú mnoho prekážok, ale i dobrodružstiev, ktoré ich naučia veľa vecí, ktoré doposiaľ nezažili. Dvaja súrodenci v pyžamách sa vyberú na dlhú cestu, pri ktorej stretnú nejedného zlého i dobrého ducha prírody. Podarí sa im prísť až na mesiac? (tommmy89)

Recenzie (8)

aepoe 

všetky recenzie používateľa

Rozprávka, ktorú som v detstve videl asi milónkrát, vďaka starému dobrému VHS, a ktorá ani po toľkých rokoch nestartila ani kúsok na kráse, hlavne vďakaj svojej (v tej dobe pre mňa) originálnej animácii, nádhernej hudbe a využitím silno "zelených" prvkov, ktoré (aspoň mne) objasnili a priblížili silu a krásu prírody. (od tej doby si nepamätám, že by som vädome zabil nejakého chrobáka(teda okrem komárov)). ()

prkalil 

všetky recenzie používateľa

Animačně a výtvarně dalo by se říci nic moc, ale ten PŘÍBĚH, ty NÁPADY, DOBRODRUŽNOST - jsou opravdu mimořádné! ()

Reklama

majo25 

všetky recenzie používateľa

Animácia nepatrí medzi tie kvalitnejšie, ale je celkom sympatická aj vtipná. Príbeh bol síce čiastočne bizzare a niekedy aj vtipný, ale v podstate splnil svoj účel - zaujať nenáročného destkého diváka. Oceniť musím skvelý slovenský dabing, s ktorým sa réžia i naši herci fakt vyhrali. ()

BlackTom 

všetky recenzie používateľa

Pekná ekologická rozprávka, pre moje detské časy priam nepostrádateľná. Zub času ju však nahlodal viac ako som čakal a keďže nepatrím k tým, ktorí dávajú body z nostalgie, musím to z "detských" ***** ubrať až na cynické ***. Nápadov je tu mnoho, ale ani jeden poriadne rozvitý a dialógy mi už miestami svojou jednoduchosťou išli rozdupať hlavu. Ale svojim deťom to určite raz pustím. ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (1)

  • Snímek byl natočen na motivy pohádkového příběhu "Malý Petr" od Gerda von Bassewitze z roku 1912. (Terva)

Reklama

Reklama